Leolux

Interieurwereld van de Belt is dé grootste woonboulevard in Drenthe en tevens één van de weinige Leolux dealers in Nederland die zich Leolux Select Store mag noemen. Bij Interieurwereld vind je een ruim assortiment aan Leolux design meubelen. Met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken ben je bij Interieurwereld aan het juiste adres.

Lees meer

Leolux collectie bij Interieurwereld Meppel

Interieurwereld van de Belt mag zich dé Leolux-specialist van de regio Emmen, Hoogeveen, Meppel, Assen en Zwolle noemen. Wij tonen een ruimere collectie van design meubelen in een herkenbare Leolux studio. De Leolux meubelcollectie van Interieurwereld bestaat onder andere uit: banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels, karpetten en accessoires.   

Leolux banken

De veelzijdige collectie van Leolux biedt een brede keuze aan designbanken. Door de elegante en moderne uitstraling past in ieder eigentijds interieur een Leolux designbank. Met de talloze mogelijkheden stelt u gemakkelijk uw droombank naar eigen wens samen. 

Leolux Mayon: organisch ontwerp met een goed zitcomfort

Neem plaats in bank Mayon in de Leolux Select Store bij Interieurwereld en ervaar wat echt goed zitten is. Deze bank met mooie organische lijnen, is de basis voor een goede zithouding. Een comfortabele zit wordt gecombineerd met een rugleuning, die ervoor zorgt dat de rug goed ondersteund wordt. De hoge zit zorgt ervoor dat u makkelijk kunt plaatsnemen.

Naast dat hij er prachtig uitziet binnen het interieur geeft de Leolux Mayon de basis voor een goede zithouding. Het kussen veert heerlijk mee zodat u comfortabel zit, en de rugleuning zorgt ervoor dat de rug in een correcte houding kan rusten. Door de hoge zitting staat u makkelijk op uit deze designbank en kunt u weer rustig plaatsnemen.

Leolux hoekbank

In onze Leolux Select Store vind je zeker een design hoekbank die in jouw interieur past. Het assortiment en de mogelijkheden van de designbanken van Leolux zijn namelijk oneindig. 

Bellice: modulaire elementenbank

Deze modellen van Leolux blinken uit in goed zitten. Bank Belice is een bank die helemaal naar wens samen te stellen is. Met de ruim 50 verschillende elementen van deze modulaire bank zijn alle mogelijke opstellingen te maken: naast een reguliere 2,5 zits of 3 zits bank kan door de elementen een grote hoekbank worden samengesteld. Onze ontwerpers en adviseurs helpen graag met het samenstellen van de bank. In een 3D weergave kunt u ervaren hoe de bank in de gekozen opstelling en bekleding in uw interieur gaat staan.

Leolux stoelen

Leolux heeft een divers assortiment aan moderne eetkamerstoelen van Nederlandse topkwaliteit. De Leolux eetkamerstoelen kenmerken zich door het ultieme zitcomfort en het prachtige design. De stijlvolle eetkamerstoel Mime is hier een goed voorbeeld van. De perfecte eetstoel die plezierig zit en zijn elegantie behoudt. 

Leolux Fauteuils

Bij Interieurwereld vind je de mooiste, unieke Leolux fauteuils in dé grootste woonboulevard van Meppel en omstreken. De Leolux Pallone is één van onze favorieten. De perfecte blikvanger in het interieur door zijn balvormige zitting. In onze Leolux Select Store stel je gemakkelijk je draaifauteuil, relaxfauteuil en bijpassende hocker naar eigen smaak samen. 

Nederlands design: Leolux

Al bijna 90 jaar staat Leolux bekend om zijn mooie en bijzondere designmeubelen vol zitcomfort en kwaliteit. Dutch design, voor wie kiest voor een persoonlijk product met een verfijnde afwerking. Met oog voor detail en duurzaamheid zijn deze unieke meubelen van Leolux ontworpen door bekende designers zoals: Frans Schrofer, Christan Werner, Beck design, Gerard Vollenbrock en ontwerpstudio Truly Truly.

Fauteuil Caruzzo, een herkenbaar ontwerp van Frans Schrofer

Deze stijlvolle fauteuil van Frans Schrofer bewijst dat elegantie en comfort perfect samengaan. De comfortabele draaifauteuil Caruzzo heeft een prachtig design met een opvallende siernaad aan de achterzijde van de kuip. De hoge rug zorgt voor optimale steun. Met de uitgekiende mechaniek bepaalt u precies hoe passief of actief u zit, de basis voor een ideale zithouding.

Draaifauteuil Cream, een herkenbaar ontwerp van ontwerpstudio Truly Truly

De elegante en ongekend comfortabele draaifauteuil Cream van studio Truly Truly is vervaardigd uit de mooiste natuurlijke materialen. De combinatie van de zachte bekleding en de houten gebogen kuip maakt de Cream fauteuil een echte eyecatcher.

Fauteuil Scylla, een herkenbaar ontwerp van Gerard Vollenbrock

De strakke lijnen, kleine details, perfectionistische afwerking, elegante maar ingetogen moderne materialen geven fauteuil Scylla een tijdloze en stoere uitstraling. Het ontwerp van Gerard Vollenbrock heeft stoere beklede armsteunen en een schitterend buisframe dat helemaal doorloopt achter de rug.