Nolte

Bijmeubels Alegro2

Prijs op aanvraag
Levertijd:Levertijd op aanvraag
Contact
Hulp of advies nodig?

Bijmeubels Alegro2

De bijmeubelen Alegro2 van Nolte zijn er in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Alegro2 Basic

Vaak genoeg vertaalt “basic” zich als verveling, maar niets is minder waar met Alegro 2 Basic – de verschillende uitvoeringen, slimme details en de smaakvol elegante front- en rompkleuren overtuigen elke dag weer.

Alegro2 Style

Alegro 2 Style glinstert erover. Met de glasfronten en omlijsting zet je accenten in huis, zoals alleen dit materiaal dat kan. Details zoals glanzend chromen greeplijsten of LED-lichtlijsten maken de Alegro 2 Style veel meer dan alleen een meubelstuk.

Alegro2 Spiegel

Ook is er keuze uit 2 varianten spiegels; weer een Basic en een Style; zo maak je het plaatje helemaal compleet.

Meer informatie
SKU149181
CategorieKledingkasten
MerkNolte
KleurMulti
MateriaalGlas, Hout
Woonstijl N.v.t.
LevertijdLevertijd op aanvraag

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Producten die uit voorraad leverbaar zijn, worden binnen 2 werkdagen verzonden. Producten die snel leverbaar zijn worden binnen 2-4 weken bij u geleverd. Voor de overige producten is een indicatie van de levertijd aangegeven bij het product. Onze klantenservice informeert u na de bestelling wanneer het product naar verwachting bij u wordt geleverd. Uiteraard kunt u voor de te verwachten levertijd contact met ons opnemen via de mail [email protected].

Zorgeloos genieten vraagt om de juiste aanpak. Elk meubel en materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Of je nu bescherming, verzorging of reiniging nodig hebt. Wij hebben voor jou de beste tips en onderhoudsproducten voor hout, textiel, leder, matrassen en vloerkleden. 

•    Onderhoudsadvies voor hout
•    Onderhoudsadvies voor textiel
•    Onderhoudsadvies voor leder
•    Onderhoudsadvies vloerkleden 
•    Onderhoudsadvies matrassen