Morgana

Boxspring Verdal

Vanaf 4.020,00 3.015,00
Levertijd:8-10 weken
PLAN EEN ADVIESAFSPRAAK
Contact
Hulp of advies nodig?

Boxspring Verdal

Boxspringset Verdal is nieuw in onze Morgana collectie en kenmerkt zich door een minimalistische en luchtige uitstraling. Dit komt door het dunne zwevende hoofdbord en de slanke bedbodem. Het hoofdbord heeft elegante afgeronde hoeken en is afgewerkt met een bies op de rand, waardoor hij nog slanker oogt. De horizontale naad zorgt voor een eigenzinnige twist. De boxspringset kan uitgevoerd worden in een materiaal en kleur van jouw keuze. Zelf kun je ook nog kiezen voor bijvoorbeeld een stoere poot of bijpassende nachtkasten en bedbanken.


Een boxspring moet niet alleen mooi zijn, maar jouw lichaam ook de juiste ondersteuning bieden. Dat begint bij de ondersteuning vanuit de bedbodem. Wij onderscheiden vijf niveaus van ondersteuning. Deze boxspringset is uitgevoerd met een bedbodem in ondersteuningsniveau 1 en is ook beschikbaar in ondersteuningsniveau 2.

Ondersteuningsniveau

De producent is erin geslaagd een slankere boxspring te ontwikkelen, zonder in te boeten op de mate van ondersteuning. Deze boxspringset is uitgevoerd met een bedbodem in ondersteuningsniveau 1 met 7-zone Sync Support pocketvering. De soepele schouder- en heupzones zorgen voor drukverlaging en de stevigere zone in de taille/onderrug zorgt voor meer ondersteuning. Dezelfde zoneverdeling in de matras versterkt het effect.

Welke ondersteuning past bij jou? Ontdek het in de winkel met onze unieke slaaptest. Deze test meet welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft: jouw SLAAP-DNA®. Vervolgens laat het testbed je die ondersteuning ook direct ervaren. Lees hier meer over de slaaptest.

Opbouw van de boxspring

 • De SZ2100 boxspringbodem in ondersteuningsniveau 1 is maar 17 cm hoog. De bodem heeft een massief vurenhouten framewerk, dat door zijn stevigheid en schroefloze verbinding niet door kan buigen en niet zal kraken. Het interieur bestaat uit pocketveren met een HR-koudschuim afdeklaag. Om de pocketveren langs de rand zit een staaldraad (bandstaal), zodat ze niet kunnen verbuigen. Hierdoor kun je op de rand van het bed zitten, zonder dat je het gevoel hebt ervan af te glijden. 
 • Bij deze boxspringset kun je kiezen uit twee bijpassende gestoffeerde pocketveermatrassen: de SZ2000 en de SZ2200, beide met 7-zone pocketvering. De SZ2200 biedt nog meer ondersteuning en slaapcomfort dan de SZ2000. Dit komt door de hogere veren en de stevigere afdeklaag in de SZ2200, wat zorgt voor een betere drukverdeling, waardoor je minder zult wegzakken in dit matras. Daarnaast is de SZ2200 een paar cm hoger dan de SZ2000. Beide matrassen zijn beschikbaar in een medium en stevige variant.
 • Op gestoffeerde matrassen hoort een topper. De topper is nodig voor het opmaken van het bed, maar ook voor voldoende comfort, zoals drukverdeling, zachtheid en temperatuur. Daarnaast kun je met een tweepersoonstopper de kier tussen twee matrassen bedekken. Welke topper je kiest is afhankelijk van jouw comfortwensen. Bij deze boxspringset heb je de keuze uit vijf verschillende toppers:
  1. T2200 – Koudschuim, 8 cm hoog
  2. T6300 – Latex, 8 cm hoog, ventilerend, anti-bacterieel en anti-allergisch
  3. T6500 – Traagschuim, 11 cm hoog, druk verlagend, ventilerend, anti-bacterieel en anti-allergisch
  4. T8300 – Vita-Talalay, 8 cm hoog, druk verlagend, ventilerend, anti-bacterieel en anti-allergisch
  5. T8500 – LLQ-HR60 Koudschuim, 11 cm hoog, ergonomische schouderzone

Welke boxspring past bij jou

Dat is afhankelijk van wat je mooi vindt, maar meer nog van de benodigde ondersteuning, het gewenste comfort en een passende investering. Onze slaapadviseurs helpen je graag bij het samenstellen van de boxspringset die bij jou past. Allereest meten we met onze unieke slaaptest welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft: jouw Slaap-DNA®. Vervolgens begeleidt de slaapadviseur je in een persoonlijk adviesgesprek bij het maken van de keuzes om jouw boxspring samen te stellen.

Meer informatie
SKUS56503
Breedte180
Lengte210
CategorieBoxsprings
MerkMorgana
KleurBlauw
MateriaalStof
Levertijd8-10 weken

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

 • 2-jaar volledige productgarantie
 • Veilige (aan)betaling
 • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Producten die uit voorraad leverbaar zijn, worden binnen 2 werkdagen verzonden. Producten die snel leverbaar zijn worden binnen 2-4 weken bij u geleverd. Voor de overige producten is een indicatie van de levertijd aangegeven bij het product. Onze klantenservice informeert u na de bestelling wanneer het product naar verwachting bij u wordt geleverd. Uiteraard kunt u voor de te verwachten levertijd contact met ons opnemen via de mail [email protected].

Zorgeloos genieten vraagt om de juiste aanpak. Elk meubel en materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Of je nu bescherming, verzorging of reiniging nodig hebt. Wij hebben voor jou de beste tips en onderhoudsproducten voor hout, textiel, leder, matrassen en vloerkleden. 

•    Onderhoudsadvies voor hout
•    Onderhoudsadvies voor textiel
•    Onderhoudsadvies voor leder
•    Onderhoudsadvies vloerkleden 
•    Onderhoudsadvies matrassen