Ergosleep

BS3 Synchro 2 Boxspringcombinatie

Vanaf 7.958,00
Levertijd:8-10 weken
PLAN EEN ADVIESAFSPRAAK
Contact
Hulp of advies nodig?

Kiest u voor de boxsprings van Ergosleep®, dan heeft u voortaan elke nacht het gevoel in een 5-sterrenhotel te slapen. Ergosleep® is er namelijk als eerste in geslaagd om de unieke voordelen van het SLAAP-DNA® in te bouwen in dit type bedbodems. De BS3 telt, zoals de naam doet vermoeden, 3 instelbare hoogteposities. Zo kunnen de zones voor uw schouders, lenden en heupen in lijn met uw SLAAP-DNA® ingesteld worden. Dit bed kan u op elk moment thuis zelf aanpassen, zodat uw bed doorheen de tijd steeds naadloos aansluit bij uw slaapprofiel. Uw slaapprofiel kan veranderen met de tijd, dus kom vrijblijvend langs voor een nieuwe SLAAP-DNA®-meting zodat u de box zelf kunt aanpassen naar uw eventueel gewijzigde DNA.

Ergosleep Synchro 2 - uitvoering

Ergosleep heeft verschillende varianten boxen, lattenbodems en matrassen. De Synchro 2 boxen zijn verstelbare boxen met een framewerk dat de box draagt. Synchro 2 boxen van Ergosleep hebben 2 verstelbaarheden; rug- & voetengedeelte. De verstelbare boxen van Ergosleep werken met een geïntegreerde lineaire moteren. Wilt u een verstelbare boxspring en uw parter een vlakke uitvoering (of andersom)? Dan is de Base voor de vlakke box ook de beste keuze; hierdoor worden de afzondelijke boxen namelijk dezelfde hoogte.

BS3 Synchro 2 Boxspringcombinatie

Deze boxspringcombinatie bestaat uit:

  • 2x BS3 Synchro 2 80/90x200/210/220;
  • 2x Pocket 550 80/90x200/210/220;
  • 1x Hoofdbord Categorie B Broadway;
  • Gestoffeerd in Stofgroep First.

Volledig naar je eigen smaak en DNA

Ergosleep heeft naast jouw persoonlijke SLAAP-DNA® veel mogelijkheden. Zo is de keuze voor de stoffering groot; Ergosleep biedt verschillende materialen en kwaliteiten. De keuze in vormen en diktes in hoofdborden is ook zeer ruim, Ergosleep heeft maar liefst 19 verschillende hoofdborden met elk diverse opties in afwerking en vorm. Door de boxen en het hoofdbord te kiezen in dezelfde stof en kleur creëer je in jouw slaapkamer één geheel.

Ook voor de matrassen heeft Ergosleep binnen jouw SLAAP-DNA® nog keuze; Pocketvering of Latex in verschillende hoogtes, samenstelling in vulling en comfortlagen.

Meer informatie
SKU144899
Breedte180
Hoogte53
Lengte200/210/220
CategorieBoxsprings
MerkErgosleep
KleurMulti
MateriaalLeder, Lederlook, Stof
Levertijd8-10 weken

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Producten die uit voorraad leverbaar zijn, worden binnen 2 werkdagen verzonden. Producten die snel leverbaar zijn worden binnen 2-4 weken bij u geleverd. Voor de overige producten is een indicatie van de levertijd aangegeven bij het product. Onze klantenservice informeert u na de bestelling wanneer het product naar verwachting bij u wordt geleverd. Uiteraard kunt u voor de te verwachten levertijd contact met ons opnemen via de mail [email protected].

Zorgeloos genieten vraagt om de juiste aanpak. Elk meubel en materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Of je nu bescherming, verzorging of reiniging nodig hebt. Wij hebben voor jou de beste tips en onderhoudsproducten voor hout, textiel, leder, matrassen en vloerkleden. 

•    Onderhoudsadvies voor hout
•    Onderhoudsadvies voor textiel
•    Onderhoudsadvies voor leder
•    Onderhoudsadvies vloerkleden 
•    Onderhoudsadvies matrassen