Ergosleep

BS4 Synchro 2 Boxspringcombinatie

9.408,00
Levertijd:8-10 weken
Contact
Hulp of advies nodig?

De BS4 is het topmodel van ergosleep en wordt volledig ingesteld op basis van uw SLAAP-DNA®, door middel van 4 aanpasbare hoogteposities. Dit kan u op elk moment thuis zelf aanpassen, zodat uw bed doorheen de tijd steeds naadloos aansluit bij uw slaapprofiel. Het slapen op een ergosleep boxspring geeft u elke nacht het gevoel in een 5-sterrenhotel te slapen. Ergosleep® is er als eerste in geslaagd om de unieke voordelen van het SLAAP-DNA® in te bouwen in dit type bedbodems.

Ergosleep Synchro 2 - uitvoering

Ergosleep heeft verschillende varianten boxen, lattenbodems en matrassen. De Synchro 2 boxen zijn verstelbare boxen met een framewerk dat de box draagt. Synchro 2 boxen van Ergosleep hebben 2 verstelbaarheden; rug- & voetengedeelte. De verstelbare boxen van Ergosleep werken met een geïntegreerde lineaire moteren. Wilt u een verstelbare boxspring en uw parter een vlakke uitvoering (of andersom)? Dan is de Base voor de vlakke box ook de beste keuze; hierdoor worden de afzondelijke boxen namelijk dezelfde hoogte.

BS4 Synchro 2 Boxspringcombinatie

Deze boxspring bestaat uit:

  • 2x Boxen BS4 Synchro 2 van 80/90x200/210/220;
  • 2x Matrassen Pocket 550 van 80/90x200/210/220;
  • 1x Hoofdbord Categorie C Hampton;
  • Gestoffeerd in Stofgroep First.

Volledig naar je eigen smaak en DNA

Ergosleep heeft naast jouw persoonlijke SLAAP-DNA® veel mogelijkheden. Zo is de keuze voor de stoffering groot; Ergosleep biedt verschillende materialen en kwaliteiten. De keuze in vormen en diktes in hoofdborden is ook zeer ruim, Ergosleep heeft maar liefst 19 verschillende hoofdborden met elk diverse opties in afwerking en vorm. Door de boxen en het hoofdbord te kiezen in dezelfde stof en kleur creëer je in jouw slaapkamer één geheel.

Ook voor de matrassen heeft Ergosleep binnen jouw SLAAP-DNA® nog keuze; Pocketvering of Latex in verschillende hoogtes, samenstelling in vulling en comfortlagen.

Meer informatie
SKU145264
Breedte180
Hoogte59
Lengte200/210/220
CategorieBoxsprings
MerkErgosleep
KleurMulti
MateriaalLeder, Lederlook, Stof

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Product tab levering content

Product tab onderhoud content