Morgana

Dekbed Eros Duo

Vanaf 348,00
Levertijd:Levertijd op aanvraag
PLAN EEN ADVIESAFSPRAAK
Contact
Hulp of advies nodig?

Dekbed Eros Duo

Het Eros dekbed beschikt over een uitstekende ventilatie met een vulling met een zeer hoog volume. Dit dekbed is zeer geschikt voor mensen die last hebben van huisstofmijt allergie of een luchtwegaandoening.

Het dekbed beschikt over een holle vezel vulling met Tencel en Kapok. De tijk (hoes) is van fijn batist. Fijn batist zorgt ervoor dat het dekbed zacht aanvoelt en beschikt over de best mogelijke ventilatie. En door de toevoeging van zilverdraad is dit dekbed antibacterieel. De tijk kan thuis gewassen worden op 60 graden.

Kiezen van het dekbed

Ieder persoon is anders en heeft andere wensen en behoeftes, daarom beschikken de dekbedden binnen de Morgana collectie over verschillende warmteklasse (WK). De warmteklasse geven aan welke warmte je mag verwachten van een dekbed en in welk seizoen je het dekbed het beste kan gebruiken. Dekbed Eros is verkrijgbaar in zowel solo in WK 2, 3 en 4 als duo variant verkrijgbaar. Warmteklasse 3 is een dun dekbed welke geschikt is voor mensen die het s’ nachts snel warm hebben. Een klasse 3 dekbed wordt voornamelijk gebruikt in de lente, herfst en nazomer en is ook zeer geschikt voor mensen die een warme slaapkamer hebben. Dekbedden met warmteklasse 4 zijn het meest geschikt voor de warme zomermaanden en voor mensen die het s’ nachts snel warm hebben. Dit zijn dekbedden die zelfs in de zomer koel aanvoelen.

Afmetingen en opties

Het dekbed Perrin is verkrijgbaar in Duo (4 seizoenen) en Solo (in warmteklasse 3 en 4).

Ook is dit dekbed in veel afmetingen verkrijgbaar:

  • 140x200cm
  • 140x220cm
  • 200x220cm
  • 240x200cm
  • 240x220cm
  • 260x220cm
Meer informatie
SKU5273
Breedte140
Lengte200
CategorieDekbedden
MerkMorgana
KleurWit
MateriaalSynthetische holle vezel
Materiaal tijk100% fijn batist
Vulgewicht800 gr + 500 gr
Vulling dekbedSynthetisch dekbed
Maat dekbed1-persoons (140x200)

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Product tab levering content

Product tab onderhoud content