Morgana

Dekbed Evan 500 + 900

Vanaf 488,00
Levertijd:Levertijd op aanvraag
PLAN EEN ADVIESAFSPRAAK
Contact
Hulp of advies nodig?

Het unieke dekbed Evan is gevuld met kameelharen uit de hooggebergtes van Centraal-Azië. Omdat er alleen maar zogehete onderharen worden gebruikt, is dit dekbed van hoogwaardige kwaliteit. Kamelen leven in temperaturen van 's nachts -20°C tot overdag 40°C. Dit maakt kameelhaar zeer geschikt voor de vulling van een dekbed. Daarnaast is het dekbed 25% lichter dan wollen dekbedden met andere materialen. Dekbed Evan zorgt dan ook voor een droog en aangenaam slaapklimaat. Kies uit een Solo of Duo (4-seizoenen) uitvoering. Dekbed Evan wordt in Nederland gefabriceerd en is exclusief verkrijgbaar bij Morgana!

Meer informatie
SKU117723
CategorieDekbedden
MerkMorgana
KleurWit
MateriaalKameelhaar
Vulgewicht500 gr + 900 gr
Vulling dekbedKameelhaar
Warmteklasse4
Maat dekbed1-persoons (140x200)
LevertijdLevertijd op aanvraag

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Producten die uit voorraad leverbaar zijn, worden binnen 2 werkdagen verzonden. Producten die snel leverbaar zijn worden binnen 2-4 weken bij u geleverd. Voor de overige producten is een indicatie van de levertijd aangegeven bij het product. Onze klantenservice informeert u na de bestelling wanneer het product naar verwachting bij u wordt geleverd. Uiteraard kunt u voor de te verwachten levertijd contact met ons opnemen via de mail [email protected].

Zorgeloos genieten vraagt om de juiste aanpak. Elk meubel en materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Of je nu bescherming, verzorging of reiniging nodig hebt. Wij hebben voor jou de beste tips en onderhoudsproducten voor hout, textiel, leder, matrassen en vloerkleden. 

•    Onderhoudsadvies voor hout
•    Onderhoudsadvies voor textiel
•    Onderhoudsadvies voor leder
•    Onderhoudsadvies vloerkleden 
•    Onderhoudsadvies matrassen