Eetbank Coruna dark blue

379,00

Dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar

Contact
Hulp of advies nodig?

Uitgevoerd in stof bloq-48 dark blue met standaard parketwielen.

  • Uitgevoerd in een mooie weefstof
  • Voorzien van wielen
  • Voorzien van hoogwaardig zitcomfort

Deze mooie eetbank is een praktische aanvulling bij uw eettafel en biedt heel veel zitcomfort om lekker lang te kunnen na tafelen met familie en vrienden. Standaard is deze eetbank voorzien van wielen die speciaal geschikt zijn voor parket- en gladde stenen vloeren. Deze uitvoering is voorzien van veerkrachtig HR-schuim. Daarnaast zijn vele andere opties mogelijk zoals een bies, luxe wieltjes of vaste pootjes in zwart kunststof, contrast stiksel en vlindernaad. Verkrijgbaar in vele kleuren stof uit de Pronto Wonen stofcollectie.

Onderhoud:

Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud en bescherming van de stof. Pronto Wonen Meppel.

Meer informatie
SKU10370203
Hoogte96
Zitdiepte47
Zithoogte51
CategorieStoelen
KleurBlauw
MateriaalStof
Woonstijl Landelijk, Industrieel

Tot 7 jaar garantie


I CBW-garantie
Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.


II Premium All in House Service
All in House is een aanvullend full service programma dat de gebruikelijke 2 jaar garantie verlengd naar 5 of 7 jaar volledige garantie op de constructie en op de meeste beschadigingen en vlekken in de bekleding. Zitmeubelen van textiel, worden ter voorkoming van vlekken voorzien van een professioneel textielbeschermingsproduct en voor zitmeubelen van leder of lederlook ontvang je voor de gehele periode, speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten.


Lees hier meer over All in House service.

Producten die uit voorraad leverbaar zijn, worden binnen 2 werkdagen verzonden. Producten die snel leverbaar zijn worden binnen 2-4 weken bij u geleverd. Voor de overige producten is een indicatie van de levertijd aangegeven bij het product. Onze klantenservice informeert u na de bestelling wanneer het product naar verwachting bij u wordt geleverd. Uiteraard kunt u voor de te verwachten levertijd contact met ons opnemen via de mail [email protected].

Zorgeloos genieten vraagt om de juiste aanpak. Elk meubel en materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Of je nu bescherming, verzorging of reiniging nodig hebt. Wij hebben voor jou de beste tips en onderhoudsproducten voor hout, textiel, leder, matrassen en vloerkleden. 

•    Onderhoudsadvies voor hout
•    Onderhoudsadvies voor textiel
•    Onderhoudsadvies voor leder
•    Onderhoudsadvies vloerkleden 
•    Onderhoudsadvies matrassen