Ergosleep

Lattenbodem P1 SYNCHRO 2

1.245,00
Levertijd:Levertijd op aanvraag
Contact
Hulp of advies nodig?

De lattenbodems van Ergosleep® kenmerken zich door hun hoge mate van ergonomie, verstelbaarheid en instelbaarheid. De ideale basis voor een gezonde, aangename nachtrust. Dankzij de verende buiglatten en draagelementen, geniet jouw lichaam van een actieve ondersteuning. Het ophangsysteem is uiterst duurzaam en heeft een vormgeheugen. Deze bedbodems zijn zo ontwikkeld dat je zowel in het midden als aan de rand van het bed een homogeen ligcomfort hebt. En wil jij uitgestrekt soezen, half liggend nog een beetje tv kijken of rechtop genieten van een kopje koffie en een goed boek? Dankzij de verstelbaarheid van de lattenbodems is dat allemaal mogelijk. Het ruggedeelte schuift uit voor een optimaal zitcomfort.

De meest eenvoudige lattenbodem uit het Ergosleep® gamma: de P1. Onze expertise met slaapprofielen op basis van vele honderdduizenden metingen, mondde uit in een gemiddeld SLAAP-DNA® voor het hoofd, de heupen en de benen, dat vast ingesteld is in deze lattenbodem.

Meer informatie
SKU4578
Breedte70
Lengte200/210/220
CategorieBedbodems
MerkErgosleep
KleurGrijs
MateriaalAluminium

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Product tab levering content

Product tab onderhoud content