Ergosleep

Boxspring BS3 Original

Vanaf 1.400,00
Levertijd:Levertijd op aanvraag
PLAN EEN ADVIESAFSPRAAK
Contact
Hulp of advies nodig?

Kiest u voor de boxsprings van Ergosleep®, dan heeft u voortaan elke nacht het gevoel in een 5-sterrenhotel te slapen. Ergosleep® is er namelijk als eerste in geslaagd om de unieke voordelen van het SLAAP-DNA® in te bouwen in dit type bedbodems. De BS3 telt, zoals de naam doet vermoeden, 3 instelbare hoogteposities. Zo kunnen de zones voor uw schouders, lenden en heupen in lijn met uw SLAAP-DNA® ingesteld worden. Dit bed kan u op elk moment thuis zelf aanpassen, zodat uw bed doorheen de tijd steeds naadloos aansluit bij uw slaapprofiel. Uw slaapprofiel kan veranderen met de tijd, dus kom vrijblijvend langs voor een nieuwe SLAAP-DNA®-meting zodat u de box zelf kunt aanpassen naar uw eventueel gewijzigde DNA.

Ergosleep Original - uitvoering

Ergosleep heeft verschillende varianten boxen, lattenbodems en matrassen. De Original boxen zijn de standaard boxen. De poten bij de Original-uitvoering komen op de hoeken van het houten frame van de box zelf. De Original box kan niet naast een verstelbare Synchro 2 box worden geplaatst omdat de Original box lager is dan de Synchro 2 verstelbare box. 

Meer informatie
SKU4582
Breedte80
Lengte200/210/220
CategorieBoxsprings
MerkErgosleep
KleurBlauw
MateriaalStof
LevertijdLevertijd op aanvraag

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Producten die uit voorraad leverbaar zijn, worden binnen 2 werkdagen verzonden. Producten die snel leverbaar zijn worden binnen 2-4 weken bij u geleverd. Voor de overige producten is een indicatie van de levertijd aangegeven bij het product. Onze klantenservice informeert u na de bestelling wanneer het product naar verwachting bij u wordt geleverd. Uiteraard kunt u voor de te verwachten levertijd contact met ons opnemen via de mail [email protected].

Zorgeloos genieten vraagt om de juiste aanpak. Elk meubel en materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Of je nu bescherming, verzorging of reiniging nodig hebt. Wij hebben voor jou de beste tips en onderhoudsproducten voor hout, textiel, leder, matrassen en vloerkleden. 

•    Onderhoudsadvies voor hout
•    Onderhoudsadvies voor textiel
•    Onderhoudsadvies voor leder
•    Onderhoudsadvies vloerkleden 
•    Onderhoudsadvies matrassen