Ergosleep

Ergosleep boxspring BS4 Synchro 4

4.300,00
Levertijd:Levertijd op aanvraag
Contact
Hulp of advies nodig?

Boxsprings zijn een vaste waarde geworden in bedcomfort. In dit bedsysteem bestaat de bedbodem uit honderden veren. Hun ventilerende veerkracht zorgt voor een aangename slaap op een fijn bekleed bed. Kies jij voor de boxsprings van Ergosleep®, dan heb jij voortaan elke nacht het gevoel in een 5-sterrenhotel te slapen. Ergosleep® is er namelijk als eerste in geslaagd om de unieke voordelen van het SLAAP-DNA® in te bouwen in dit type bedbodems.

Ergosleep Synchro 4 - uitvoering

Ergosleep heeft verschillende varianten boxen, lattenbodems en matrassen. De Synchro 4 boxen zijn verstelbare boxen met een framewerk dat de box draagt. Synchro 4 boxen van Ergosleep hebben 4 verstelbaarheden; hoofd-, rug- been- & voetengedeelte. De verstelbare boxen van Ergosleep werken met een geïntegreerde lineaire moteren. Wilt u een verstelbare boxspring en uw parter een vlakke uitvoering (of andersom)? Dan is de Base voor de vlakke box ook de beste keuze; hierdoor worden de afzondelijke boxen namelijk dezelfde hoogte.

Meer informatie
SKU4580
Breedte80/90
Hoogte39/43
Lengte200/210/220
CategorieBoxsprings
MerkErgosleep
KleurMulti
MateriaalLeder, Lederlook, Stof
LevertijdLevertijd op aanvraag

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Producten die uit voorraad leverbaar zijn, worden binnen 2 werkdagen verzonden. Producten die snel leverbaar zijn worden binnen 2-4 weken bij u geleverd. Voor de overige producten is een indicatie van de levertijd aangegeven bij het product. Onze klantenservice informeert u na de bestelling wanneer het product naar verwachting bij u wordt geleverd. Uiteraard kunt u voor de te verwachten levertijd contact met ons opnemen via de mail [email protected].

Zorgeloos genieten vraagt om de juiste aanpak. Elk meubel en materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Of je nu bescherming, verzorging of reiniging nodig hebt. Wij hebben voor jou de beste tips en onderhoudsproducten voor hout, textiel, leder, matrassen en vloerkleden. 

•    Onderhoudsadvies voor hout
•    Onderhoudsadvies voor textiel
•    Onderhoudsadvies voor leder
•    Onderhoudsadvies vloerkleden 
•    Onderhoudsadvies matrassen