Pronto Wonen

Hoekbank Bandero

1.579,00
Levertijd:Levertijd op aanvraag

Dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar

Contact
Hulp of advies nodig?

2 zits arm links + hoek met eiland L220 rechts uitgevoerd in stof chrono 66-graphite met HR-schuim i.c.m. viscoschuim (memoryfoam) in de zitting en zwarte metalen poten, type MF1 (hoogte 12 cm).

Dit model met vaste zit- en rugkussens wordt gekenmerkt door een mooie belijning en een uitstekend zitcomfort. Hierdoor past het in veel verschillende interieurs en bij diverse interieursmaken.

Geheel naar eigen wens samenstellen

Keuze uit 3 verschillende zitcomforts

Keuze uit 2 verschillende poothoogtes

Model Bandero: de bank die je naar eigen wens kunt samenstellen. Ruime luxe bank die opgebouwd kan worden uit verschillende losse zitelementen die op eenvoudige wijze aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Zo kun je allerlei opstellingen geheel naar eigen wens samenstellen. Wil je na verloop van tijd weer een andere opstelling, dan wissel je eenvoudig de elementen en heb je weer een geheel andere beleving in je interieur. Deze bank is er in diverse hoek opstellingen maar ook als 3- en 2-zitsbank, die je mooi kunt combineren met een loveseat of een fauteuil.

Bij dit model kun je naast de vele stof- en kleurmogelijkheden uit de Pronto Wonen stoffencollectie ook kiezen voor 3 verschillende zitcomforts in de zitting;

Standaard: Nosag vering i.c.m. comfortschuim en HR-schuim

Medium: Nosag vering i.c.m. 2 verschillende lagen HR-schuim

Excellent: Nosagvering i.c.m. HR-schuim en Viscoschuim (Memory foam)

Kom naar de Pronto Wonen winkel om proef te zitten zodat je het voor jou meest prettige zitcomfort kunt kiezen.

Wil je graag een iets hoger zit dan kun je naast de standaard poothoogte van 12 cm ook kiezen voor 15 cm poothoogte.

Onderhoud Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je meubel te beschermen tegen vuil en vlekken. Voor dit model adviseren wij Textile & Leather protector voor stof.

Laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die model Bandero je biedt, we heten je graag welkom.

Meer informatie
SKU10346714
Breedte277
Hoogte77
Diepte220
Zitdiepte59
Zithoogte46
CategorieHoekbanken
MerkPronto Wonen
KleurGrijs
MateriaalStof
Woonstijl Modern

Tot 7 jaar garantie


I CBW-garantie
Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.


II Premium All in House Service
All in House is een aanvullend full service programma dat de gebruikelijke 2 jaar garantie verlengd naar 5 of 7 jaar volledige garantie op de constructie en op de meeste beschadigingen en vlekken in de bekleding. Zitmeubelen van textiel, worden ter voorkoming van vlekken voorzien van een professioneel textielbeschermingsproduct en voor zitmeubelen van leder of lederlook ontvang je voor de gehele periode, speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten.


Lees hier meer over All in House service.

Product tab levering content

Product tab onderhoud content