Morgana

Hoofdkussen Pebbles

119,00
Levertijd:Levertijd op aanvraag
Contact
Hulp of advies nodig?

Hoofdkussen Pebbles

Dit unieke kussen heeft 5 afzonderlijk aanpasbare compartimenten zodat het kussen precies naar uw lichaam kan worden aangepast. Elke kamer draagt door z’n individuele aanpasbaarheid en vorm bij aan de stabiliteit. Hoofdkussen Pebbles heeft een powerfill vulling, met een nekrol van 100% Vita Talalay natuurlatexlatex. De tijk is van 100% katoen.
Hoofdkussen Pebbles is gefabriceerd in Nederland en is exclusief verkrijgbaar bij Morgana!

Materiaal

De Neksteun van Vita Talalay natuurlatex biedt ondersteuning, zachtheid en uitstekende ventilatie. De overige compartimenten zijn gevuld met zachte powerfill. Deze zachte en soepele synthetische vezelbolletjes zijn gemakkelijk op te schudden en zijn hygiënisch, non-allergeen en reukloos. De zijcompartimenten zijn in een trechtervorm gemaakt. De vulling kan hierdoor niet naar achteren verschuiven zodat niet alleen de nek maar ook het hoofd de juiste ondersteuning krijgt. Het middencompartiment is iets lager dan de zijcompartimenten zodat ook de rugslaper van een optimaal comfort kan genieten.

De tijk is gemaakt van 100% katoen en is uitgerust met twee ritsen, waardoor het kussen eenvoudig aanpasbaar is. Zo kan de powerfill vulling worden aangepast en kan de nekrol kan indien gewenst worden gewisselt. Als je behoefte heeft aan een wat zachtere neksteun, dan kunt je het kussen ook 180° draaien.

Onderhoud

De gemiddelde levensduur van een hoofdkussen is 3 tot 5 jaar. We adviseren om altijd gebruik te maken van een moltonsloop en oversloop om je kussen te beschermen tegen transpiratie, vlekken en slijtage. Na het uitnemen van de nekrol kun je het kussen wassen op 60°C.

Welk hoofdkussen past bij jou?

Een hoofdkussen moet lekker liggen, maar belangrijker nog, het moet de juiste ondersteuning bieden, zodat jouw rug- en nekwervels in één rechte lijn liggen. Zo voorkom je dat je ’s ochtends wakker wordt met een stijve nek of pijnlijke schouders.

Bij de keuze van het juiste hoofdkussen zijn je slaaphouding, je lichaamsprofiel, hoever je schouders wegzakken in je matras en natuurlijk je persoonlijke voorkeuren van belang. Onze 8 minuten durende slaaptest geeft een advies, maar daarnaast moet je het ook ervaren! Daarom nemen onze slaapadviseurs graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Wil je er zeker van zijn dat een van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaarstaat? Maak alvast een afspraak.

Daarnaast hebben we als Morgana ook een testkussenprogramma. Hiermee kun je het hoofdkussen vrijblijvend 5 dagen thuis uitproberen om te ervaren of dit daadwerkelijk het juiste kussen is. Heb je toch net niet het kussen wat bij jou past? Kom dan gewoon het kussen omruilen, breng hem terug of pas de vulling aan. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Deze service kan alleen na advies in de winkel. Bestel je het kussen online? Dan kun je met een sloop wel even proefliggen, maar kun je hem alleen ongebruikt retourneren.

Meer informatie
SKUC_4637
CategorieHoofdkussens
MerkMorgana
Vulling100% Natuurlijk latex
wasvoorschrift hoofdkussen60

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Product tab levering content

Product tab onderhoud content