Morgana

Hoofdkussen Paris

99,00
Direct leverbaar
Contact
Hulp of advies nodig?

Hoofdkussen Paris is een vormvast kussen die de juiste ondersteuning voor je nek biedt, een perfect kussen voor mensen met nekklachten.


Materiaal

De kern van hoofdkussen Paris is gemaakt van traag schuim, het grote voordeel hiervan is dat het materiaal drukverlagend is. Hierdoor ontstaat er minder druk op het hoofd en de nek, daarnaast ventileert de vulling uitstekend.


Onderhoud en gebruik

De tijk van het kussen is elastisch en beschikt over een medicot silver, dit zorgt ervoor dat het kussen beter beschermt is tegen bacteriën. Daarnaast is de tijk wasbaar op 40 graden. Het gebruik van een molton is aan te raden bij hoofdkussen Paris.

Meer informatie
SKU3525
Breedte40
Hoogte13
Lengte60
CategorieHoofdkussens
MerkMorgana
VullingTraagschuim

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Producten die uit voorraad leverbaar zijn, worden binnen 2 werkdagen verzonden. Producten die snel leverbaar zijn worden binnen 2-4 weken bij u geleverd. Voor de overige producten is een indicatie van de levertijd aangegeven bij het product. Onze klantenservice informeert u na de bestelling wanneer het product naar verwachting bij u wordt geleverd. Uiteraard kunt u voor de te verwachten levertijd contact met ons opnemen via de mail [email protected].

Product tab onderhoud content