Ergosleep

Latex 550

1.649,00
Levertijd:8-10 weken
PLAN EEN ADVIESAFSPRAAK
Contact
Hulp of advies nodig?

Latex biedt een bijzondere veerkracht en puntelasticiteit waardoor de matraskern een aangenaam en ondersteunend ligcomfort biedt. Daarenboven zijn de latexkernen voorzien van verticale en dwarse uitsparingen. Zij zorgen enerzijds voor extra ventilatiekracht tot diep in de kern toe. Anderzijds wordt hierdoor de tegendruk die de kern biedt gedifferentieerd over verschillende zones zodat elk lichaamsdeel op een correcte manier gedragen wordt(bv. zachter onder de schouders, steviger in de lenden). Door zijn samenstelling is latex bovendien tevens schimmelwerend, bacterievrij en huisstofmijt resistent.

Meer informatie
SKUC_300000415500
Breedte80/90
Hoogte20
Lengte200/210/220
CategorieMatrassen
MerkErgosleep
KleurWit
MateriaalStof
Levertijd8-10 weken

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Producten die uit voorraad leverbaar zijn, worden binnen 2 werkdagen verzonden. Producten die snel leverbaar zijn worden binnen 2-4 weken bij u geleverd. Voor de overige producten is een indicatie van de levertijd aangegeven bij het product. Onze klantenservice informeert u na de bestelling wanneer het product naar verwachting bij u wordt geleverd. Uiteraard kunt u voor de te verwachten levertijd contact met ons opnemen via de mail [email protected].

Zorgeloos genieten vraagt om de juiste aanpak. Elk meubel en materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Of je nu bescherming, verzorging of reiniging nodig hebt. Wij hebben voor jou de beste tips en onderhoudsproducten voor hout, textiel, leder, matrassen en vloerkleden. 

•    Onderhoudsadvies voor hout
•    Onderhoudsadvies voor textiel
•    Onderhoudsadvies voor leder
•    Onderhoudsadvies vloerkleden 
•    Onderhoudsadvies matrassen