Auping

Pixel nachtkastje

Vanaf 375,00
Levertijd:Levertijd op aanvraag
Contact
Hulp of advies nodig?

Nachtkastje Pixel van Auping is een eigentijds nachtkastje dat stijl en kleur aan uw slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp is eem combinatie van rechte en ronde vormen. Het materiaalgebruik van de combinatie hout en staal resulteert in een mooie en tijdloze uitstralinh. De keus voor deze combinatie van materialen is niet onbewust; het is namelijk een typische Auping signatuur. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van Auping. Het hout is FSC-gecertificeerd en het staal voor de lade en gebogen pootset is ook terug te smelten naar originele vorm. 

Nachtkastje Pixel van Auping in alle kleuren


Dit nachtkastje van Auping kun je zelf samenstellen in alle Auping kleuren. Dus zowel het houten rompje, de stalen pootjes en het stalen ladefrontje zijn afzonderlijk van elkaar te kiezen, waardoor er wel 1000 verschillende kleurencombinaties mogelijk zijn. 

Meer informatie
SKU45808
Breedte40
Hoogte60
Diepte33
CategorieKasten
MerkAuping
KleurMulti
MateriaalMeubelplaat, Staal

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Product tab levering content

Product tab onderhoud content