Ergosleep

Pocket 750

1.999,00
Levertijd:8-10 weken
PLAN EEN ADVIESAFSPRAAK
Contact
Hulp of advies nodig?

Wat we doen met het SLAAP-DNA® in uw bedbodem, doen we ook met de gepersonaliseerde opbouw van uw matras. Door beide perfect op uw lichaam af te stemmen, werken alle elementen in uw bed samen om ervoor te zorgen dat uw lichaam voortreffelijk ondersteund wordt.
Op basis van vele tienduizenden SLAAP-DNA® analyses en een diepgaande meetstudie (SmartFit-analyse) bij HoGent, creëerden we zes verschillende matras-profielen. In elk van die matrassen worden het comfort en de zonering volledig afgestemd op uw persoonlijke lichaamsbouw. 

Meer informatie
SKUC_300000403500
Breedte80/90
Hoogte23
Lengte200/210/220
CategorieMatrassen
MerkErgosleep
KleurWit
MateriaalStof
Levertijd8-10 weken

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Producten die uit voorraad leverbaar zijn, worden binnen 2 werkdagen verzonden. Producten die snel leverbaar zijn worden binnen 2-4 weken bij u geleverd. Voor de overige producten is een indicatie van de levertijd aangegeven bij het product. Onze klantenservice informeert u na de bestelling wanneer het product naar verwachting bij u wordt geleverd. Uiteraard kunt u voor de te verwachten levertijd contact met ons opnemen via de mail [email protected].

Zorgeloos genieten vraagt om de juiste aanpak. Elk meubel en materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Of je nu bescherming, verzorging of reiniging nodig hebt. Wij hebben voor jou de beste tips en onderhoudsproducten voor hout, textiel, leder, matrassen en vloerkleden. 

•    Onderhoudsadvies voor hout
•    Onderhoudsadvies voor textiel
•    Onderhoudsadvies voor leder
•    Onderhoudsadvies vloerkleden 
•    Onderhoudsadvies matrassen