Leolux

Poef Capri

Vanaf 795,00
Levertijd:10-12 weken
Contact
Hulp of advies nodig?

Poef Capri is een ontwerp van designer Edward van Vliet. Deze poef sluit aan bij de meest elegante interieurs. Capri kenmerkt zich door zijn comfort, flexibiliteit en verfijnde detaillering. De poef lijkt te zweven door de verborgen wieltjes. De getoonde vanaf prijs betreft de poef bekleed in stof. 

Opties:

  • Verkrijgbaar in diverse stof- en ledersoorten

Interieurwereld: de Leolux Select Store in de regio

Interieurwereld van de Belt is de één van de beperkte aantal dealers in Nederland die zich ‘Leolux Select Store’ mag noemen. Leolux staat voor mooie en bijzondere designmeubelen, vol zitcomfort en kwaliteit. Dutch design voor wie kiest voor een persoonlijk product, met een verfijnde afwerking. Wij tonen een ruimere collectie in een herkenbare Leolux studio. Wij zijn Leolux-specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken. Benieuwd wat Leolux te bieden heeft? Kom langs bij Interieurwereld en ontdek de Leolux-collectie!

Dit meubel is in meerdere uitvoeringen en bekledingen verkrijgbaar. Kom voor uitgebreid advies met eventuele 3D tekening naar onze winkel Rogat-Meppel, of maak een afspraak met onze deskundige adviseurs.

 

Meer informatie
SKU68531
Breedte80
Hoogte41
Diepte80
CategoriePoefen & krukjes
MerkLeolux
KleurBlauw
MateriaalStof
Woonstijl Design
VormRond

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Product tab levering content

Product tab onderhoud content