Leolux

Salontafel Prismo

Vanaf 1.245,00
Levertijd:10-12 weken
PLAN EEN ADVIESAFSPRAAK
Contact
Hulp of advies nodig?

Salontafel Prismo verandert van een kubus naar een cirkel! Deze bijzettafel van Leolux is een ontwerp van Edward van Vliet en draait om het samenspel van een vierkant blad in combinatie met een cirkelvormig frame. Als blad is er een keuze uit glas of keramiek waardoor het ontwerp elegant, verfijnd en tijdloos wordt.Prismo is in diverse formaten leverbaar. De getoonde vanaf prijs betreft salontafel Prismo 80 x 80 x 32 in eiken.

Interieurwereld: de Leolux Select Store in de regio

Interieurwereld van de Belt is de één van de beperkte aantal dealers in Nederland die zich ‘Leolux Select Store’ mag noemen. Leolux staat voor mooie en bijzondere designmeubelen, vol zitcomfort en kwaliteit. Dutch design voor wie kiest voor een persoonlijk product, met een verfijnde afwerking. Wij tonen een ruimere collectie in een herkenbare Leolux studio. Wij zijn Leolux-specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken. Benieuwd wat Leolux te bieden heeft? Kom langs bij Interieurwereld en ontdek de Leolux-collectie!

Dit meubel is in meerdere uitvoeringen en bekledingen verkrijgbaar. Kom voor uitgebreid advies met eventuele 3D tekening naar onze winkel Rogat-Meppel, of maak een afspraak met onze deskundige adviseurs.

 

Meer informatie
SKU68536
Hoogte32
Breedte80
Lengte80
CategorieTafels
MerkLeolux
KleurZwart
MateriaalHout
Woonstijl Design
VormVierkant

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Product tab levering content

Product tab onderhoud content