Oranje Furniture Care

Veloursborstel

14,99
Direct leverbaar
Contact
Hulp of advies nodig?

Veloursborstel

Onderhoud je meubelen van velvet eenvoudig met een veloursborstel van Oranje Furniture Care. Velvet stoffen kunnen na verpakking deuken vertonen en de pool van de stof kan platgedrukt worden, waardoor het niet rechtop staat. Dit kan veroorzaakt zijn door gewicht, lichaamswarmte of vocht. Door regelmatig je meubelen te borstelen met een veloursborstel, zorg je ervoor dat de pool weer netjes omhoog staat en dat je meubelen er glad en als nieuw uitzien.

Gebruiksadvies:

Maak een schone doek vochtig en leg deze ongeveer 30 minuten op de te behandelen plek. Borstel vervolgens de stof zorgvuldig met de veloursborstel. Borstel in de richting van de stofvezels omhoog en laat de stof vervolgens goed drogen. De synthetische borstelharen van de veloursborstel zorgen ervoor dat de stof gemakkelijk en zonder druk te zetten uitgeborsteld kan worden.

Meer informatie
SKU1000553.639320
MerkOranje Furniture Care
CategorieOnderhoudsmiddelen
Materiaalsoort Hout
LevertijdDirect leverbaar

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Producten die uit voorraad leverbaar zijn, worden binnen 2 werkdagen verzonden. Producten die snel leverbaar zijn worden binnen 2-4 weken bij u geleverd. Voor de overige producten is een indicatie van de levertijd aangegeven bij het product. Onze klantenservice informeert u na de bestelling wanneer het product naar verwachting bij u wordt geleverd. Uiteraard kunt u voor de te verwachten levertijd contact met ons opnemen via de mail [email protected].

Zorgeloos genieten vraagt om de juiste aanpak. Elk meubel en materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Of je nu bescherming, verzorging of reiniging nodig hebt. Wij hebben voor jou de beste tips en onderhoudsproducten voor hout, textiel, leder, matrassen en vloerkleden. 

•    Onderhoudsadvies voor hout
•    Onderhoudsadvies voor textiel
•    Onderhoudsadvies voor leder
•    Onderhoudsadvies vloerkleden 
•    Onderhoudsadvies matrassen