Auping

Wintervoordeel

Blijf deze winter lekker lang in bed liggen met het wintervoordeel* bij Auping! Tijdens de warme winterweken ontvang je 15% voordeel op al onze bedden, boxsprings, matrassen én beddengoed. Kom nu langs en profiteer van het voordeel in onze woonwinkel in Rogat-Meppel!

Bekijk onze Auping collectie

De nieuwste Auping Studio van Drenthe

Ontdek in onze gloednieuwe Auping Studio het volledige assortiment van Auping. Elk bed en elk matras wordt met aandacht voor detail, milieu en de toekomst gemaakt. Onze speciaal opgeleide Auping specialisten staan voor je klaar om het beste advies te geven. Met behulp van een configurator, helpen onze adviseurs je bij het personaliseren van het bed van jouw dromen!

Professioneel slaapadvies

Persoonlijk en goed advies is belangrijk, want iedereen is uniek. Onze speciaal opgeleide Auping slaapexperts weten alles over de juiste slaaphouding. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over de verschillende Auping modellen, materialen, stoffen en kleuren. Wij doen er alles aan om jou het beste slaapadvies op maat aan te bieden.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor slaapadvies in onze gloednieuwe Auping Studio. Onze slaapadviseurs Harold, Yvonne en Jeanette staan voor je klaar met persoonlijk en goed advies. Samen gaan we op zoek naar het perfecte bed voor jou. We nemen graag de tijd voor je.

Plan direct een afspraak

Goede ondersteuning

Een matras dat onvoldoende ondersteuning biedt, is één van de belangrijkste oorzaken van rugklachten. Een matras dat perfect aansluit op het lichaam stimuleert de juiste slaaphouding. Onze Auping specialisten zijn gecertificeerd als Fysius rug experts. Ze weten alles over wervelkolommen en de juiste ondersteuning. Ze kunnen zien of je ruggenwervelkolom in een rechte lijn ligt. Stap over naar een persoonlijk bed van Auping, dit verzekert je van een goede nachtrust en optimaal herstel van je lichaam en wervelkolom.

Ontwerp je eigen Auping bed

Weet je niet zo goed welk bed, matras of boxspring bij je past? In onze Auping Studio in Rogat-Meppel kun je proefliggen op diverse Auping modellen. Laat je persoonlijk voorlichten door onze speciaal opgeleide specialisten. Met 2800 miljard verschillende combinaties is er genoeg keuze om jouw droombed naar eigen wens samen te stellen uit verschillende modellen, materialen, stoffen en kleuren.

Stel je bed samen met de online configurator

Met de Auping configurator stel je gemakkelijk jouw ideale bed samen. In de online configurator kan je elke ledikant en boxspring van Auping op maat maken, met keuze uit talloze mogelijkheden. Probeer verschillende opties uit en bekijk het resultaat in de configurator. Zo creëer je jouw droombed online, op een levensechte manier!

De stoffen van Auping

Onze uitgebreide stoffencollectie is zorgvuldig samengesteld uit 14 stoffen en 95 varianten om jouw bed en slaapkamer accessoires mee te stofferen. De stoffencollectie van Auping varieert van basisstoffen in unikleuren met subtiele structuren tot getailleerde luxe stoffen met grafische structuren. Daarnaast vind je stoffen van gerecyclede materialen als polyester, garen, PET-flessen en wol. Auping droomt van een wereld waarin niks wordt verspild, maar alles wordt hergebruikt voor de volgende generatie.

Auping, met liefde

Wist je dat Auping een Nederlands familiebedrijf is? Alle bedden en matrassen worden met de beste materialen handgemaakt in Deventer. Erg dichtbij en alles naar wens. Zo is jouw ideale droom bed maar kort onderweg naar jouw slaapkamer. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor de wereld!

Zorg goed voor jezelf en elkaar.