Ergosleep

Ergosleep zorgt voor jouw perfect afgesteld bed voor ongekend slaapcomfort. De bodem van de bedden van Ergosleep kunnen aangepast worden op jouw individuele lichaamsprofiel. In de showroom van Morgana is een SLAAP-DNA®-belevingruimte te vinden, waar een Digitale Nachtrust Analyse (SLAAP-DNA®) gratis kan worden vastgesteld. Aan de hand van de resultaten kan er een lattenbodem of boxspring ingesteld worden naar jouw lichaam en jouw slaaphouding.

Lees meer

70 resultaten

Pagina
per pagina

70 resultaten

Pagina
per pagina

Ergosleep gebaseerd op uw SLAAP-DNA®

Gratis SLAAP-DNA® test
Bij de afdeling Morgana kun je gratis en geheel vrijblijvend jouw SLAAP-DNA® laten testen. De test duurt slechts 8 minuten en je merkt direct verschil. Zo merk je bijvoorbeeld dat de druk in nek, schouders en bekken minder word wanneer de computer de bodem bijsteld aan de hand van jouw profiel. Na de test ontvang je een formulier waarin staat wat jouw unieke SLAAP-DNA® is. Onze adviseur zal aan de hand van de resultaten jouw lattenbodem of boxspring instellen naar jouw lichaam en slaaphouding. En mocht er later iets veranderen, kan de boxspring of lattenbodem in een simpele handomdraai zo worden bijgesteld.

Ergosleep Alpura Anti-Allergie tijk

Met de Alpura-tijk slaap je in een zuivere en aangename omgeving want de Alpura-tijk is anti huisstofmijt en zorgt voor een optimale vochthuishouding. De Alpura-tijk is standaard op alle matrassen van Ergosleep.