Ergosleep

Interieurwereld van de Belt is dé Ergosleep® dealer van de regio Emmen, Hoogeveen, Meppel, Assen en Zwolle. In onze Ergosleep® Belevingsstudio ontdek je welk matras of bed het best bij jouw lichaam past. Naast Ergosleep® vind je bij Interieurwereld alle bekende slaapmerken onder één dak. Onze speciaal opgeleide specialisten staan voor je klaar om het beste slaapadvies te geven. 

 

Lees meer

65 resultaten

Pagina
per pagina

65 resultaten

Pagina
per pagina

Ieder zijn slaap-DNA, ieder zijn bed

Het lijkt misschien alsof slapen gelijk staat aan ‘niets doen’, maar dat is absoluut niet het geval. Slapen is essentieel voor zowel onze hersenen als ons lichaam. Omdat het ons dagelijks de mogelijkheid biedt om te resetten en onze batterijen op te laden, zowel op psychisch als fysiek vlak. 

Om elke nacht optimaal te kunnen slapen, heeft ons lichaam de juiste ondersteuning nodig. En dit kan worden bereikt met een bed en matras die volledig zijn afgestemd op jouw lichaam en die precies biedt wat jij nodig hebt.
 
Met behulp van de Ergosleep® slaaptest meten wij jouw unieke SLAAP-DNA® om dit te realiseren. Op basis van deze metingen kunnen we jouw bed perfect aanpassen aan jouw lichaam en dat van je partner. 
Ontdek nu zelf de voordelen van deze unieke en bewezen slaaptechnologie, samen met honderdduizenden andere SLAAP-DNA®-slapers.

Ergosleep® slaaptest

Om ervoor te zorgen dat we je het juiste bed kunnen aanbieden, is het belangrijk dat we je eerst leren kennen. Daarom start ons proces met het vaststellen van jouw persoonlijke SLAAP-DNA®. Jouw SLAAP-DNA® wordt gebaseerd op factoren zoals lichaamsbouw, voorkeursslaaphoudingen en lichaamsprofiel. Deze gegevens worden gemeten en in kaart gebracht in de Ergosleep® Belevingsstudio. Jouw unieke SLAAP-DNA® vormt de kern van het Ergosleep-slaapsysteem. Bekijk deze video om te zien hoe een SLAAP-DNA® meting werkt.

Hoe werkt de slaaptest

Het beste slaapadvies

Bij Interieurwereld hebben we een deskundig team van slaapexperts die speciaal zijn opgeleid om je te helpen bij het vinden van de perfecte slaapoplossing. Of je nu behoefte hebt aan persoonlijk slaapadvies of een digitale slaaptest, wij staan voor je klaar. Onze ervaren slaapadviseurs helpen je graag bij het samenstellen van het meest optimale en ondersteunende bed. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Plan direct een afspraak

SLAAP-DNA® in 3 stappen 

Om ervoor te zorgen dat je ruggengraat correct wordt ondersteund, zijn er twee belangrijke aspecten:
1. Je hoofd, onderrug en benen hebben extra ondersteuning nodig.
2. Je schouders en heupen moeten voldoende ruimte hebben om de druk die erop wordt uitgeoefend te minimaliseren. 

Daarnaast worden er ook subtiele variaties in hoogte en druk tussen de schouder- en lendenzone waargenomen. Om al deze verschillen op te vangen en je lichaam op elke plek correct te ondersteunen, maakt het Ergosleep®-systeem gebruik van dynamische ondersteuning in drie stappen.

Stap 1: Instelling SLAAP-DNA®

Door je lichaamsmeting in de Ergosleep® Belevingsstudio wordt je basisprofiel van je SLAAP-DNA® bepaald. Dit profiel wordt vervolgens ingesteld in je lattenbodem of boxspring. Het SLAAP-DNA®-systeem is flexibel en kan zich in de loop der tijd aanpassen, zodat het altijd met je kan mee evolueren.

Stap 2: Flexibiliteit van de bodem

De afstemming op jouw verschillende slaaphoudingen gebeurt automatisch. De Ergosleep® lattenbodems zijn voorzien van flexibele draagelementen en buiglatten. Daarnaast beschikken de boxsprings van Ergosleep® over gezoneerde verenpakketten voor een optimale ondersteuning. 

Stap 3: Fijnafstemming van het matras

Bij de meting word tevens bepaald welk matras het meest geschikt is bij jouw SLAAP-DNA®. Er zijn zes verschillende uitvoeringen van elk matras, afhankelijk van twee factoren:
1. Lendenondersteuning: heeft u dit nodig of niet?
2. Uw BMI: heeft u een soft, medium of hard matras nodig?
De meting van je SLAAP-DNA® vormt ook hier de basis voor de uiteindelijke keuze van het matras. Alle matrassen van Ergosleep® worden speciaal ontwikkeld en zijn voorzien van comfortzones om de optimale ondersteuning van de bodem aan je lichaam over te brengen tijdens het slapen. 

Ergosleep® collectie bij Interieurwereld Meppel

Voor een optimale nachtrust is optimale ondersteuning van het lichaam essentieel. Bij Ergosleep® wordt jouw bed en matras daarom helemaal op jouw lichaam ingesteld. Om dat te kunnen doen, meten we jouw unieke SLAAP-DNA® in onze Ergosleep® Belevingsstudio. Ontdek samen met onze slaapspecialist welke lattenbodem, boxspring, matras of hoofdkussen het beste bij jou past.

Ergosleep® boxsprings

Een boxspring is een bedsysteem dat bestaat uit een bedbodem met honderden pocketveren. Een Ergosleep® boxspring past perfect in iedere slaapkamer door de talloze keuze uit stoffen, kleuren en poten. Bij Ergosleep® zijn de boxsprings ontworpen op een manier waardoor je jouw persoonlijke SLAAP-DNA® in de bedbodem kunt instellen.

Bekijk Ergosleep® boxsprings

Ergosleep® bedbodems

De lattenbodems van Ergosleep® staan bekend om hun ongeëvenaarde ergonomie, verstelbaarheid en aanpasbaarheid. Ze vormen de ideale basis voor een gezonde en comfortabele nachtrust die volledig is afgestemd op jouw behoeften.

Bekijk Ergosleep® lattenbodems

Ergosleep® matrassen

Naast het instellen van jouw SLAAP-DNA® in de bedbodem, gebeurd dit ook met de gepersonaliseerde opbouw van het matras. Door beide elementen perfect op elkaar af te stemmen, ontstaat er synergie waarbij alle componenten in jouw bed samenwerken om jouw lichaam uitstekende ondersteuning te bieden. Of je nu behoefte hebt aan een zachte, medium of stevige ondersteuning, we zorgen ervoor dat het matras perfect aansluit bij jouw individuele slaapbehoeften.

Bekijk Ergosleep® matrassen

Kom langs bij interieurwereld van de Belt in Rogat

Het pand van Interieurwereld, direct gelegen aan de A28 tussen Zwolle en Hoogeveen, is niet te missen. Met meer dan 10.000 m2 biedt interieurwereld een ruim assortiment aan op het gebied van wonen en slapen. Op onze slaapafdeling vind je naast Ergosleep® maar liefst 15 andere topmerken als Auping, Avek, Tempur, Morgana, Kayori en Van Dyck.

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik bij Interieurwereld terecht voor een geheel nieuwe slaapkamerinrichting?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor een geheel nieuwe slaapkamerinrichting. Van ledikant tot nachtkastjes en van kledingkasten tot hoofdkussens.

Welke slaapmerken vind ik bij Interieurwereld?

Naast Ergosleep vind je bij Interieurwereld ook bekende merken als Auping, Morgana, Eastborn, Kayori, Van Dyck en Avek. Bekijk al onze slaapmerken.

Kan ik bij Interieurwereld terecht voor slaapadvies?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor gratis slaapadvies. Of het nu gaat om een compleet nieuwe slaapkamerinrichting of wanneer je alleen hulp nodig hebt bij het uitzoeken van het perfecte matras, alles is mogelijk. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Hoe verloopt een slaapadvies?

Na het inplannen van een afspraak nemen we telefonisch contact met je op voor een intake. Vervolgens, tijdens de ingeplande afspraak, ontvangt een van onze adviseurs je in de winkel. Hier worden jouw slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart gebracht. Er wordt een slaaptest gedaan, hier meten we jouw persoonlijke slaapprofiel. Als finishing touch wordt jouw persoonlijk SLAAP-DNA® doorlopen en zo ontdekken we wat het beste slaapadvies voor jou is. Maak een gratis slaapadvies afspraak en laat je adviseren door onze specialisten.

Wat is een slaaptest?

Met de digitale slaaptest kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Terwijl je liggend op bed ins onze cabine rustig een film kijkt over goed slapen, worden de drukpunten in je lichaam gemeten. Op basis van deze digitale analyse en het gesprek met onze adviseur wordt de ideale combinatie matras en bodem ingesteld. Zo kun je meteen ervaren wat ontspannen en goed liggen betekent.

Hoe lang duurt een slaaptest?

De digitale slaaptest in onze testcabine waarbij de drukpunten worden gemeten en waarbij je kunt ervaren wat echt goed slapen is, duurt ongeveer 8 minuten. Daarna gaan we in een adviesgesprek op zoek naar de boxspring, bed of matras dat het best bij jou past.