Slapen met rugpijn

Bij Interieurwereld van de Belt begrijpen we dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond lichaam en geest. Als je 's ochtends wakker wordt met stijfheid of pijnlijke spieren, kan het zijn dat je bed niet de juiste ondersteuning biedt. Wij hebben een breed assortiment aan bedden en matrassen die jouw slaapcomfort kunnen verbeteren. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het vinden van de perfecte combinatie, inclusief de juiste bodem en drukpuntanalyse, om rugklachten te verlichten en een verstoorde slaap te voorkomen. 

Verminder rugklachten en rugpijn met de juiste matras en bodem combinatie

Een goede nachtrust is cruciaal voor een gezond en gelukkig leven. Helaas ervaren veel mensen rugklachten en rugpijn, wat hun slaap verstoort. Gelukkig zijn er effectieve oplossingen om deze problemen aan te pakken. Het begint allemaal met het kiezen van een geschikte combinatie van het matras met de juiste bodem. Zo biedt een goed matras de optimale ondersteuning en vermindert het de druk op jouw rug. De bodem moet de juiste ondersteuning bieden aan het matras, zodat het matras zijn werk kan doen en jouw lichaam op de juiste manier ondersteunt.

Het belang van een drukpuntanalyse voor een goede nachtrust

Ben jij klaar om afscheid te nemen van die vervelende rugpijn en te genieten van een goede nachtrust? Met onze geavanceerde digitale slaaptest met drukpuntanalyse kunnen we het perfecte matras vinden die jouw rugpijn verlicht. Wanneer je op zoek bent naar een nieuw bed, is het van essentieel belang om rekening te houden met de drukpuntanalyse en de juiste ondersteuning. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van een comfortabel bed, afgestemd op jouw slaaphouding en persoonlijke voorkeuren. 

Digitale slaaptest

Ervaar de gratis slaaptest bij Interieurwereld en ontdek het ideale bed voor jouw behoeften. In slechts 8 minuten past het testbed zich aan naar jouw lichaamscontouren en brengt het de patronen van jouw drukpunten in kaart. Onze experts gebruiken de resultaten van de slaaptest en jouw persoonlijke voorkeuren om het ideale bed op maat samen te stellen, zodat je kunt genieten van een uitstekende nachtrust. Bezoek Interieurwereld en vind het bed van jouw dromen met behulp van onze slaapanalyse.

Hoe werkt de slaaptest?

Deskundige adviseurs

Interieurwereld beschikt over een professioneel team van speciaal opgeleide slaapexperts, die alles weten over de juiste slaapoplossing. Je kunt bij ons terecht voor persoonlijk slaapadvies en een digitale slaaptest. Onze deskundige slaapadviseurs staan voor je klaar om het bed van je dromen samen te stellen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Plan een adviesgesprek

Goed slapen begint bij Interieurwereld

De slaapkamer is een van de meest essentiële ruimtes in huis, waar je niet alleen veel tijd doorbrengt, maar ook volledig tot rust komt en ontspant. Naast gezond eten en voldoende bewegen, is voldoende slaap van groot belang voor een energiek en vitaal leven. Een comfortabel bed speelt een cruciale rol in deze gezonde levensstijl en draagt bij aan een goede nachtrust. Bij Interieurwereld begrijpen wij dit als geen ander. Met jarenlange ervaring en een vernieuwde showroom hebben wij ruime kennis en aanbod op het gebied van slapen. Ontdek het ultieme slaapcomfort bij Interieurwereld. 

Onze slaapmerken

Interieurwereld van de Belt is dé specialist op het gebied van slapen. Wij bieden diverse topmerken aan zoals: AVEKErgosleep , Pullman en Tempur. Naast onze vernieuwde Morgana winkel hebben we ook de nieuwste Auping Studio van Drenthe! Hier ontdek je de gehele collectie van Auping, van bedden tot bed textiel.

Ontdek onze slaapmerken

Veelgestelde vragen

Welke slaapartikelen vind ik bij Interieurwereld?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor een geheel nieuw inrichting voor jouw slaapkamer. Zo vind je bij ons bedbodems, bedtextiel, boxsprings, dekbedden, hoofdkussensledikanten, matrassen, topmatrassen, hoofdborden, slaapbanken en kledingkasten.

Welke slaapmerken vind ik bij Interieurwereld?

Interieurwereld biedt diverse topmerken aan zoals: Avek, Ergosleep, Eastborn, Morgana, Pullman en Tempur. Naast onze vernieuwde Morgana winkel, hebben wij de nieuwste Auping Studio van Drenthe. Bekijk al onze slaapmerken.

Kan ik bij Interieurwereld terecht voor slaapadvies?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor gratis slaapadvies. Of het nu gaat om een compleet nieuwe slaapkamerinrichting of wanneer je alleen hulp nodig hebt bij het uitzoeken van het perfecte matras, alles is mogelijk. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Hoe verloopt een slaapadvies?

Na het inplannen van een afspraak nemen we telefonisch contact met je op voor een intake. Vervolgens, tijdens de ingeplande afspraak, ontvangt een van onze adviseurs je in de winkel. Hier worden jouw slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart gebracht. Er wordt een slaaptest gedaan, hier meten we jouw persoonlijke slaapprofiel. Als finishing touch wordt jouw persoonlijk SLAAP-DNA® doorlopen en zo ontdekken we wat het beste slaapadvies voor jou is. Maak een gratis slaapadvies afspraak en laat je adviseren door onze specialisten.

Wat is een slaaptest?

Met de digitale slaaptest kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Terwijl je liggend op bed ins onze cabine rustig een film kijkt over goed slapen, worden de drukpunten in je lichaam gemeten. Op basis van deze digitale analyse en het gesprek met onze adviseur wordt de ideale combinatie matras en bodem ingesteld. Zo kun je meteen ervaren wat ontspannen en goed liggen betekent.

Hoe lang duurt een slaaptest?

De digitale slaaptest in onze testcabine waarbij de drukpunten worden gemeten en waarbij je kunt ervaren wat echt goed slapen is, duurt ongeveer 8 minuten. Daarna gaan we in een adviesgesprek op zoek naar de boxspring, bed of matras dat het best bij jou past.