Morgana

Boxspring Kallmar

Vanaf 2.888,00 2.166,00
Levertijd:8-10 weken
PLAN EEN ADVIESAFSPRAAK
Contact
Hulp of advies nodig?

Boxspring Kallmar

Boxspringset Kallmar is een rustige en moderne boxspring. In het hoofdbord zit een prachtig ingestikt patroon wat zorgt voor de mooie, ronde vlakken. Met ruime keuze aan comfort, stoffen, kleuren en pootsoorten is Kalmar aan jouw interieur aan te passen.

Opbouw van de boxspring

 • De SZ2100 boxspringbodem in ondersteuningsniveau 2 is maar 19 cm hoog. De bodem heeft een massief vurenhouten framewerk, dat door zijn stevigheid en schroefloze verbinding niet door kan buigen en niet zal kraken. Het interieur bestaat uit pocketveren met een HR-koudschuim afdeklaag. Om de pocketveren langs de rand zit een staaldraad (bandstaal), zodat ze niet kunnen verbuigen. Hierdoor kun je op de rand van het bed zitten, zonder dat je het gevoel hebt ervan af te glijden.
 • Bij deze boxspringset kun je kiezen uit twee bijpassende gestoffeerde pocketveermatrassen: de SZ2000 en de SZ2200, beide met 7-zone pocketvering. De SZ2200 biedt nog meer ondersteuning en slaapcomfort dan de SZ2000. Dit komt door de hogere veren en de stevigere afdeklaag in de SZ2200, wat zorgt voor een betere drukverdeling, waardoor je minder zult wegzakken in dit matras. Daarnaast is de SZ2200 een paar cm hoger dan de SZ2000. Beide matrassen zijn beschikbaar in een medium en stevige variant.
 • Op gestoffeerde matrassen hoort een topper. De topper is nodig voor het opmaken van het bed, maar ook voor voldoende comfort, zoals drukverdeling, zachtheid en temperatuur. Daarnaast kun je met een tweepersoonstopper de kier tussen twee matrassen bedekken. Welke topper je kiest is afhankelijk van jouw comfortwensen. Bij deze boxspringset heb je de keuze uit vijf verschillende toppers:
  1. T2200 – Koudschuim, 8 cm hoog
  2. T6300 – Latex, 8 cm hoog, ventilerend, anti-bacterieel en anti-allergisch
  3. T6500 – Traagschuim, 11 cm hoog, druk verlagend, ventilerend, anti-bacterieel en anti-allergisch
  4. T8300 – Vita-Talalay, 8 cm hoog, druk verlagend, ventilerend, anti-bacterieel en anti-allergisch
  5. T8500 – LLQ-HR60 Koudschuim, 11 cm hoog, ergonomische schouderzone

Welke boxspring past bij jou

Dat is afhankelijk van wat je mooi vindt, maar meer nog van de benodigde ondersteuning, het gewenste comfort en een passende investering. Onze slaapadviseurs helpen je graag bij het samenstellen van de boxspringset die bij jou past. Allereest meten we met onze unieke slaaptest welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft: jouw Slaap-DNA®. Vervolgens begeleidt de slaapadviseur je in een persoonlijk adviesgesprek bij het maken van de keuzes om jouw boxspring samen te stellen.

Meer informatie
SKU48576
Breedte140/160/18
Lengte210
CategorieBoxsprings
MerkMorgana
KleurGrijs
MateriaalStof

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

 • 2-jaar volledige productgarantie
 • Veilige (aan)betaling
 • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Product tab levering content

Product tab onderhoud content