Pronto Wonen

Hoekbank Alpa

1.211,00
Levertijd:Levertijd op aanvraag
Contact
Hulp of advies nodig?

Hoek met eiland links + 2,5 zits arm rechts uitgevoerd in stof unit 68-dark grey met arm B, pocketvering i.c.m. HR-schuim in de zitting en zwarte metalen poten, type MF1 (12 cm).

De mooie vormgeving en de metalen design pootjes geven deze bank een eigentijdse uitstraling. Vind je dat te modern dan kun je deze bank ook met fraaie houten poten bestellen voor een stoere uitstraling. Leverbaar als 4-, 3-, 2,5- en 2-zits of als hoekcombinatie. Ook een fauteuil en hocker behoren tot het programma.

Uitgebreide mogelijkheden; leverbaar als 4-, 3-, 2,5- en 2-zits of als hoekcombinatie

Je kunt kiezen uit 2 armbreedtes en 2 type poten

Keuze uit 3 verschillende zitcomforts

Om iedereen te laten genieten van een goed zitcomfort bieden we je de keuze uit 3 verschillende zitcomforts:

Standaard; stevige nosagveren met daarop een hoogwaardige laag comfortschuim, afgedekt met een comfortabele laag Diolenwatten.

Medium; stevige nosagveren met daarop een hoogwaardige laag HR-schuim, afgedekt met een comfortabele laag Diolenwatten.

Supreme; pocketvering met daarop een hoogwaardige laag HR-schuim, afgedekt met een comfortabele laag Diolenwatten.

HR-schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog zitcomfort.

Onderhoud: Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je meubelen te beschermen tegen vuil en vlekken. Ook kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar.

Kom gerust naar Pronto Wonen Meppel en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die model Alpa je biedt. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen Meppel.

Meer informatie
SKU10330463
Lengte220
Breedte262
Hoogte84
CategorieHoekbanken
MerkPronto Wonen
KleurGrijs
MateriaalStof
Woonstijl Modern

Tot 7 jaar garantie


I CBW-garantie
Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.


II Premium All in House Service
All in House is een aanvullend full service programma dat de gebruikelijke 2 jaar garantie verlengd naar 5 of 7 jaar volledige garantie op de constructie en op de meeste beschadigingen en vlekken in de bekleding. Zitmeubelen van textiel, worden ter voorkoming van vlekken voorzien van een professioneel textielbeschermingsproduct en voor zitmeubelen van leder of lederlook ontvang je voor de gehele periode, speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten.


Lees hier meer over All in House service.

Product tab levering content

Product tab onderhoud content