Beddinghouse

Het Nederlandse familiebedrijf Beddinghouse specialiseert zich in duurzaam bedtextiel. Kennis, passie en vakmanschap kenmerken het bedrijf. Naast Beddinghouse vind je bij Interieurwereld alle bekende slaapmerken onder één dak. Profiteer tijdens de Slaapwereld-weken van veel acties en kom langs voor deskundig advies.

Lees meer

Slapen deals

Profiteer nu van veel voordeel op diverse slaapmerken! Ontdek al onze slapen deals en profiteer van mooie kortingen.

Goed slapen begint bij Interieurwereld

Ben je op zoek naar een nieuw bed, matrasboxspring of ga je de gehele slaapkamer (opnieuw) inrichten? Dan ben je bij Interieurwereld aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring en een showroom van meer dan 1.000m2 hebben wij ruime kennis en aanbod op het gebied van slapen. Bij Interieurwereld vind je onze vernieuwde Morgana winkel, waar je de gehele collectie van Morgana kunt ontdekken.

Beddinghouse collectie bij Interieurwereld Meppel

Interieurwereld van de Belt is dé woonwinkel van de regio Emmen, Hoogeveen, Meppel, Assen en Zwolle. Wij tonen een ruime collectie aan slaapartikelen die met aandacht voor detail en passie zijn gemaakt. De Beddinghouse collectie van Interieurwereld bestaat uit bedtextiel.

Ontdek de Beddinghouse artikelen op onze website of kom langs bij ons in de winkel en laat je inspireren. Ook voor slaapadvies ben je bij ons aan het juiste adres.

Professioneel slaapadvies

Persoonlijk en goed advies is belangrijk. Onze speciaal opgeleide slaapexperts, Harold, Yvonne en Jeanette, weten alles over de juiste slaaphouding. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over de verschillende modellen, materialen, stoffen en kleuren. Maak een afspraak voor slaapadvies en laat je adviseren door onze slaapexperts. Samen gaan we op zoek naar het perfecte bed voor jou.

Plan direct een afspraak

digitale slaaptest

Een goede nachtrust is enorm belangrijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend. Menig mens wordt vermoeid of met spierpijn wakker. Onze speciaal opgeleide slaapexperts helpen je graag om hier verandering in te brengen. Kom proef liggen in onze unieke belevingsstudio en ervaar het belang van correcte ondersteuning tijdens de digitale slaaptest. Bekijk deze video om te zien hoe een SLAAP-DNA® meting werkt.

Alle bekende slaapmerken

Interieurwereld van de Belt is dé specialist op het gebied van slapen. Wij bieden diverse topmerken aan zoals: AVEKErgosleep en Pullman . Naast onze vernieuwde Morgana winkel hebben we ook de nieuwste Auping Studio van Drenthe! Hier ontdek je de gehele collectie van Auping, van bedden tot bed textiel.

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik bij Interieurwereld terecht voor een geheel nieuwe slaapkamerinrichting?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor een geheel nieuwe slaapkamerinrichting. Van ledikant tot nachtkastjes en van kledingkasten tot hoofdkussens.

Welke slaapmerken vind ik bij Interieurwereld?

Naast Beddinghouse vind je bij Interieurwereld ook bekende merken als Auping, Morgana, Ergosleep, Eastborn, Kayori, Van Dyck en Avek. Bekijk al onze slaapmerken.

Kan ik bij Interieurwereld terecht voor slaapadvies?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor gratis slaapadvies. Of het nu gaat om een compleet nieuwe slaapkamerinrichting of wanneer je alleen hulp nodig hebt bij het uitzoeken van het perfecte matras, alles is mogelijk. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Hoe verloopt een slaapadvies?

Na het inplannen van een afspraak nemen we telefonisch contact met je op voor een intake. Vervolgens, tijdens de ingeplande afspraak, ontvangt een van onze adviseurs je in de winkel. Hier worden jouw slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart gebracht. Er wordt een slaaptest gedaan, hier meten we jouw persoonlijke slaapprofiel. Als finishing touch wordt jouw persoonlijk SLAAP-DNA® doorlopen en zo ontdekken we wat het beste slaapadvies voor jou is. Maak een gratis slaapadvies afspraak en laat je adviseren door onze specialisten.

Wat is een slaaptest?

Met de digitale slaaptest kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Terwijl je liggend op bed ins onze cabine rustig een film kijkt over goed slapen, worden de drukpunten in je lichaam gemeten. Op basis van deze digitale analyse en het gesprek met onze adviseur wordt de ideale combinatie matras en bodem ingesteld. Zo kun je meteen ervaren wat ontspannen en goed liggen betekent.

Hoe lang duurt een slaaptest?

De digitale slaaptest in onze testcabine waarbij de drukpunten worden gemeten en waarbij je kunt ervaren wat echt goed slapen is, duurt ongeveer 8 minuten. Daarna gaan we in een adviesgesprek op zoek naar de boxspring, bed of matras dat het best bij jou past.