Woonwinkel Meppel

Woonboulevard direct aan de A28 tussen Zwolle, Meppel en Hoogeveen

Het pand van Interieurwereld, gelegen direct aan de A28 (afslag de Wijk), is niet te missen. Ontdek de beste woonwinkel van het Noorden, met de mooiste woonmerken en het beste advies! Al meer dan 70 jaar kun je bij ons terecht om al jouw woonwensen uit te laten komen!

Onze voordelen

✔ Goed bereikbaar - aan de A28 tussen Zwolle, Meppel en Hoogeveen

✔ 10.000 m2 aan wonen en slapen

✔ De mooiste merken onder één dak

✔ Voor ieder budget

✔ Interieuradvies en slaapadvies

✔ Veel uit voorraad leverbaar (Pronto Wonen, Feelings, Henders & Hazel en XOOON)

Meubelboulevard vlakbij Meppel

Wil je inspiratie op doen voor meubelen, bedden, verlichting, accessoires, vloer- en raambekleding vlakbij Meppel? Wat je budget of woonstijl ook is, bij Interieurwereld vind je de mooiste woon- en slaapmerken onder één dak. Kom langs in onze woonwinkel of bestel je favoriete items online.

Ontdek onze afdelingen

De mooiste designmeubelen van Drenthe

Met meer dan 10.000 m2 biedt Interieurwereld een ruim assortiment aan op het gebied van wonen en slapen. Op de van de Belt designafdeling vind je meer dan 20 design merken met de mooiste meubelen van hoge kwaliteit. Onze designcollectie bevat onder andere de bekende merken als Leolux, bert plantagie, Pode, Design on Stock, Eyye en Label van den Berg

Kom vandaag nog langs voor de meest unieke designmerken in onze grote meubelboulevard nabij Meppel.  

Meubelen voor ieder budget

Wat je budget of woonstijl ook is, bij Interieurwereld vind je mooiste slaap- en woonmerken onder één dak. Een ruim aanbod van voordelige woonaccessoires en goedkope meubelen tot aan trendy designmeubelen. Shop jou favoriete items online of kom langs in onze woonwinkel nabij Meppel. 

Veel meubelen uit voorraad leverbaar 

Je meubelen snel in huis? Geen probleem! Wij hebben van de merken Feelings, Pronto Wonen, COCO-maison, Henders & Hazel en XOOON veel meubelen en accessoires uit voorraad leverbaar of snel leverbaar (2-4 weken). Neem direct een kijkje tussen al onze voorraad artikelen

HET BESTE INTERIEURADVIES VAN HET NOORDEN

Bij Interieurwereld kun je terecht voor gratis interieuradvies. Of je nu gaat voor een compleet nieuwe inrichting of alleen hulp nodig hebt bij een kleine verandering, alles is mogelijk. Ontdek onze uitgebreide 3D-visualisatie en maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak! 

Plan een adviesgesprek

Veelgestelde vragen

Waar ligt Interieurwereld van de Belt?

Het pand van Interieurwereld, gelegen direct aan de A28 (afslag de Wijk) tussen Hoogeveen en Zwolle, is niet te missen. Onze meubelboulevard is gemakkelijk te bereiken. Maak gebruik van onze gratis parkeerplaats.

Plan je route naar Interieurwereld:
Verlengde Industrieweg 1
7949AR
Rogat-Meppel

Wat verkoopt Interieurwereld van de Belt?

Met een showroom van meer dan 10.000 m2 biedt Interieurwereld een ruim assortiment aan op het gebied van wonen en slapen. Doe inspiratie op voor meubelenbeddenverlichtingaccessoires en vloer- en raambekleding. Op de Van de Belt designafdeling vind je meer dan 20 design merken met de mooiste meubelen van hoge kwaliteit. De designcollectie bevat onder andere bekende merken als Leoluxbert plantagiePodeDesign on StockEyye en Label van den Berg. Ben je opzoek naar een voordeliger maar toch trendy interieur? Bekijk dan de meubelen en accessoires van de merken FeelingsPronto WonenCOCO-maisonHenders & Hazel en XOOON. Veel van deze meubelen zijn uit voorraad leverbaar waardoor je zo snel mogelijk kan genieten van een nieuw interieur!

Welke merken verkoopt Interieurwereld van de Belt?

Wat je budget of woonstijl ook is, bij Interieurwereld vind je de mooiste woon-en slaapmerken onder één dak. Bij ons ontdek je meer dan 10.000 m2 aan meubelen, vloer- en raambekleding, bedden, verlichting en woonaccessoires. Deze zijn te bewonderen in mooie inspirerende stijlkamers. Interieurwereld heeft negen grote afdelingen: Pronto wonenHenders & HazelXOOONFeelingsde RelaxstudioWoonsfeer Vloer- en RaambekledingAuping studioMorgana slapen en Van de Belt Design. De designcollectie bevat onder andere bekende merken als Leoluxbert plantagiePodeDesign on StockEyye en Label van den Berg. Ben je benieuwd naar al onze merken? Bekijk dan alle merken van Interieurwereld.

Wat is de levertijd van de meubelen?

Bij Interieurwereld vind je een ruim aanbod van voordelige woonaccessoires en goedkope meubelen tot aan trendy designmeubelen. Je meubelen snel in huis? Geen probleem! Veel meubelen van de merken FeelingsPronto WonenCOCO-maisonHenders & Hazel en XOOON zijn uit voorraad leverbaar of snel leverbaar (2-4 weken). Neem direct een kijkje tussen al onze voorraad artikelen! Omdat de meubelen van onze designmerken speciaal voor jou op wens worden samengesteld, duurt het produceren van deze exclusieve meubelen langer. Neem voor vragen over de levertijd contact met ons op via 0522-441346 of mail naar [email protected].

Wat zijn de openingstijden van Interieurwereld van de Belt?

Interieurwereld van de Belt is 7 dagen per week geopend, om de volgende tijden:

Maandag van 13:00 tot 18:00 uur
Dinsdag t/m donderdag van 09:30 – 18:00 uur
Vrijdag van 09:30 tot 21:00 uur
Zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur
Zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Kom langs in onze woonwinkel in Rogat-Meppel en laat al jouw woonwensen uitkomen! Plan direct je route naar Interieurwereld.

Kan ik advies krijgen over mijn interieur?

Nieuwe indeling, verhuizen of verbouwen? Onze interieuradviseurs zijn er speciaal om jou te helpen en bieden graag advies op maat. Maak online een gratis interieuradvies afspraak en laat je adviseren door onze specialisten! Met behulp van een 3D-interieurontwerp en een plattegrond laten we jouw ideeën levensecht worden.

Kan ik slaapadvies krijgen?

Een goede nachtrust is enorm belangrijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend. Menig mens wordt vermoeid of met spierpijn wakker. Onze speciaal opgeleide slaapexperts helpen je graag om hier verandering in te brengen. Maak een gratis slaapadvies afspraak en kom proef liggen in onze unieke belevenisstudio! Onze slaapadviseurs doen er alles aan om jou het beste slaapadvies op maat te bieden.

Kan ik advies krijgen over mijn vloer- en raambekleding?

Ben je op zoek naar dé perfecte vloer of de juiste raamdecoratie? Onze adviseurs hebben ruime ervaring op het gebied van vloeren, gordijnen en raambekleding. Maak direct een afspraak voor advies over vloer- en raambekleding en laat je vrijblijvend adviseren door onze specialisten!

Welke acties biedt Interieurwereld van de Belt?

Wij bieden regelmatig leuke acties aan met extra veel voordeel! Bekijk de acties van Interieurwereld en shop meubelen en accessoires met hoge kortingen.

Hoeveel garantie zit er op de artikelen van Interieurwereld van de Belt?

Interieurwereld van de Belt is een CBW-erkende woonwinkel. Naast de gebruikelijke 2 jaar CBW-garantie is het mogelijk om de garantie en bescherming uit te breiden met All-in House garantie van 5 tot zelfs 7 jaar. Bekijk alle garantievoorwaarden op de garantie-pagina van Interieurwereld.