Van de Belt Design

Al meer dan 70 jaar een begrip in de regio

Al meer dan 70 jaar een begrip in de regio! Binnen Interieurwereld van de Belt, alles voor jouw woning op verschillende prijsniveau's, richt deze afdeling zich kwalitatief goede meubelen met vele mogelijkheden. Onze collectie meubelen bestaat uit een veelzijdig aanbod van moderne en design meubelen, lifestyle en tijdloos wonen. 

De mooiste merken, het beste advies

De mooiste merken, het beste advies

Ontmoet ons team Design

Onze vakkundige stylistes en interieurontwerpers geven deskundig advies en helpen je graag met productadvies of het maken van een compleet interieurplan.

Wil je er zeker van zijn dat een adviseur beschikbaar is? Plan dan een afspraak in!

Maak direct een afspraak

Ruime collectie met de beste merken

We hebben een zeer ruime showroom met een grote opstelling van meubels. Je vindt er de mooiste meubels van de beste merken. Bekijk onze design collectie van Leolux, Design on Stock, bert plantagie, Pode, Studio HENK en EYYE!

Leolux Select Store

Interieurwereld van de Belt is de één van de beperkte aantal dealers in Nederland die zich ‘Leolux Select Store’ mag noemen. Leolux staat voor mooie en bijzondere designmeubelen, vol zitcomfort en kwaliteit. Dutch design voor wie kiest voor een persoonlijk product, met een verfijnde afwerking. Wij tonen een ruimere collectie in een herkenbare Leolux studio. Wij zijn Leolux-specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Bekijk de Leolux collectie

Design on Stock

Design on Stock is een Nederlands meubelmerk, de ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen alle meubels de kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek.

Bekijk de Design on Stock collectie

Bert Plantagie Brandstore

Met de prachtige collectie van bert plantagie bieden wij een eigentijdse collectie van Nederlandse bodem. Een oer-Hollands merk met tijdloze, stijlvolle design meubelen met een pure uitstraling. Alle meubels uit de collectie van bert plantagie & bert plantagie brown zijn volledig naar eigen wens aan te passen. 

 

Bekijk de Bert Plantagie collectie

Pode Design Shop

Pode is echt Nederlands topdesign: ontworpen door internationale topdesigners, geproduceerd met het vakmanschap en de jarenlange ervaring van professionals.

Alle meubels uit de collectie van Pode zijn geheel naar eigen wens aan te passen. Denk hierbij aan het materiaal, de afwerking en de kleur. 

Bekijk de Pode collectie

Studio HENK

Studio HENK is een Amsterdams ontwerpbureau dat gelooft dat het ontwerpen van meubelen niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van meubelen die je elke dag weer kunt gebruiken. Studio HENK produceert vernieuwde design meubelen en streeft hierbij naar precisie en vakmanschap. De collectie is vervaardigd van eiken met de fijnste nerf, de mooiste stoffen en staal van de beste kwaliteit.

Bekijk de Studio Henk collectie

EYYE

De collectie van EYYE maakt je interieur compleet en onderscheidend. De waardering ligt bij de tijdloze vormen, het comfort, het vakmanschap en de status. De producten van EYYE worden geproduceerd in Nederland en bestaan uit de beste materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Bekijk de EYYE collectie