Beddenwinkel Drenthe

Dé beddenspeciaalzaak van Drenthe

Interieurwereld bevindt zich direct aan de A28 (afslag de Wijk). Het pand is niet te missen. Bij Interieurwereld ontdekt je de mooiste woon- en slaapmerken onder één dak en het beste slaapadvies! Al meer dan 70 jaar kun je bij ons terecht voor al je slaapwensen.

Onze voordelen

✔ Goed bereikbaar – aan de A28 tussen Zwolle en Hoogeveen

✔ 10.000 m2 aan wonen en slapen

✔ De mooiste slaapmerken onder één dak (Auping, Morgana, Ergosleep, Pullman, AVEK, Tempur)

✔ Eerlijk en vakkundig slaapadvies

De mooiste slaapmerken van Drenthe

Interieurwereld, gelegen in Drenthe, biedt een ruim assortiment van de mooiste slaapmerken, allemaal onder één dak. Wij leggen niet alleen de nadruk op comfort van slapen, maar ook op duurzaamheid en kwaliteit. Onze slaapafdeling bevat onder andere de bekende merken als AupingMorganaErgosleepTempurAVEKVan Dyck en Pullman.

Beddenspeciaalzaak Drenthe

Bij Interieurwereld vind je alles op het gebied van slapen. Of je nu op zoek bent naar een boxspring, bed, bedbodem, matras, hoofdkussen, kledingkast of alleen een nachtkastje, wij hebben het allemaal. Onze gespecialiseerde adviseurs staan voor je klaar met het beste advies.

En, goed geslapen vannacht?

We kennen allemaal het belang van een goede nachtrust, maar helaas is dit niet altijd vanzelfsprekend. Veel van ons worden 's ochtends wakker met rugklachten en rugpijn, waardoor onze slaap verstoord wordt. Gelukkig hebben we bij Interieurwereld effectieve oplossingen om deze problemen aan te pakken. Het begint allemaal met het kiezen van een geschikte combinatie van het matras met de juiste bodem. Een goed matras biedt de optimale ondersteuning en verlicht de druk op onze rug, waardoor we eindelijk weer kunnen genieten van een goede nachtrust.

Wat zeggen onze klanten?

Digitale slaaptest

Met de digitale slaaptest kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Door een postuurmeting, ook wel DNA-meting genoemd, weet onze slaapadviseur welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Gecombineerd met jouw comfort- en stijlwensen komen we tot een compleet bed waar je de komende 10-15 jaar goed en gezond op slaapt.  Een persoonlijk bed van Interieurwereld verzekert je van een goede nachtrust en optimaal herstel van je lichaam en wervelkolom. 

Hét beste slaapadvies

Bij Interieurwereld hebben we een deskundig team van slaapexperts die speciaal zijn opgeleid om je te helpen bij het vinden van de perfecte slaapoplossing. Je kunt bij ons terecht voor persoonlijk slaapadvies en een digitale slaaptest. Onze ervaren slaapadviseurs helpen je graag bij het samenstellen van het meest optimale en ondersteunende bed. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Plan een adviesgesprek
 • 1

  Maak een afspraak voor slaapadvies

  Vul je gegevens en persoonlijke voorkeuren in via het afspraakformulier.

 • 2

  Kennismaken

  We nemen enkele dagen voor het advies telefonisch contact met je op voor een intake. Aan de hand van jouw wensen en eventuele klachten, inventariseren we welke slaapadviseur het beste bij jou past. 

 • 3

  Jouw slaapwensen

  Eén van onze slaapadviseurs ontvangt je in onze winkel en brengt tijdens het slaapadvies je slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart.

 • 4

  De slaaptest

  Met de slaaptest van Ergosleep® kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Door een postuurmeting, ook wel DNA-meting genoemd, ontdekken we welk matras of bed het beste bij jou past. Tijdens de 8 minuut durende test wordt jouw persoonlijk slaapprofiel opgemeten. 

 • 5

  De finishing touch

  Als finishing touch doorlopen we samen jouw persoonlijke SLAAP-DNA®. De uitkomst van de test vormt de basis van het persoonlijke slaapadvies. Ontdek samen met de slaapspecialist welke lattenbodem, boxspring, matrastype of hoofdkussen het beste bij jou past. Hierbij kun je de aankleding van het bed geheel afstemmen naar eigen smaak. 

Goed slapen begint bij Interieurwereld

Interieurwereld onderscheidt zich vanwege het uitgebreide aanbod van hoogwaardige bedden en boxsprings van top slaapmerken. In onze vernieuwde showroom vind je alles wat je nodig hebt voor de complete inrichting van je slaapkamer. Naast exclusieve bedden en comfortabele boxsprings, bieden we ook op maat gemaakte kledingkasten aan. Bij Interieurwereld ben je verzekerd van een goede nachtrust.

Ontdek onze slaapmerken

veelgestelde vragen

Welke slaapmerken vind ik bij Interieurwereld?

Interieurwereld biedt diverse topmerken aan zoals: AvekErgosleepEastbornMorganaPullman en Tempur. Naast onze vernieuwde Morgana winkel, hebben wij de nieuwste Auping Studio van Drenthe. Bekijk al onze slaapmerken.

Welke slaapartikelen vind ik bij Interieurwereld?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor een geheel nieuw inrichting voor jouw slaapkamer. Zo vind je bij ons bedbodemsbedtextielboxspringsdekbeddenhoofdkussensledikantenmatrassentopmatrassenhoofdbordenslaapbanken en kledingkasten.

Kan ik bij Interieurwereld terecht voor slaapadvies?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor gratis slaapadvies. Of het nu gaat om een compleet nieuwe slaapkamerinrichting of wanneer je alleen hulp nodig hebt bij het uitzoeken van het perfecte matras, alles is mogelijk. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Hoe verloopt een slaapadvies?

Na het inplannen van een afspraak nemen we telefonisch contact met je op voor een intake. Vervolgens, tijdens de ingeplande afspraak, ontvangt een van onze adviseurs je in de winkel. Hier worden jouw slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart gebracht. Er wordt een slaaptest gedaan, hier meten we jouw persoonlijke slaapprofiel. Als finishing touch wordt jouw persoonlijk SLAAP-DNA® doorlopen en zo ontdekken we wat het beste slaapadvies voor jou is. Maak een gratis slaapadvies afspraak en laat je adviseren door onze specialisten.

Wat is een slaaptest?

Met de digitale slaaptest kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Terwijl je liggend op bed ins onze cabine rustig een film kijkt over goed slapen, worden de drukpunten in je lichaam gemeten. Op basis van deze digitale analyse en het gesprek met onze adviseur wordt de ideale combinatie matras en bodem ingesteld. Zo kun je meteen ervaren wat ontspannen en goed liggen betekent.

Hoe lang duurt een slaaptest?

De digitale slaaptest in onze testcabine waarbij de drukpunten worden gemeten en waarbij je kunt ervaren wat echt goed slapen is, duurt ongeveer 8 minuten. Daarna gaan we in een adviesgesprek op zoek naar de boxspring, bed of matras dat het best bij jou past.