Ergosleep®

Goede nachtrust is belangrijk!

Gemiddeld brengen we acht uur per dag door in bed. In deze acht uur hoort je lichaam tot rust te komen, terwijl het de juiste ondersteuning krijgt. Een goed bed, die de juiste ondersteuning biedt aan jouw lijf, is dus heel erg belangrijk! Het voorkomt dat je wakker wordt met nek, schouders of rugklachten en draagt bij aan een goede nachtrust.

De slaaptest

Met de Ergosleep® slaaptest kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Door een postuurmeting, ook wel DNA meting genoemd ontdekken we welk matras of bed het beste bij jou past. Een persoonlijk bed van Ergosleep® verzekert je van een goede nachtrust en optimaal herstel van je lichaam en wervelkolom. 

Hoe werkt de slaaptest

Persoonlijk

Slaapadvies

Bij Interieurwereld kun je terecht voor een gratis slaaptest en slaapadvies. Kom proef liggen in onze unieke belevingsstudio en ervaar het belang van correcte ondersteuning. Onze slaapadviseurs doen er alles aan om jou het beste slaapadvies op maat aan te bieden. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Plan direct een afspraak

Beleef het zelf 

In de SLAAP-DNA® belevingsstudio van Ergosleep® kun je het belang van een correcte ondersteuning zelf ervaren. De juiste ondersteuning vormt namelijk de basis van een perfecte nachtrust. Tijdens de 8 minuut durende test wordt jouw persoonlijk slaapprofiel opgemeten. 

Stap 1: Hoe slaap je het liefst? 

Om optimaal een persoonlijke slaapprofiel te kunnen bepalen beginnen we vooraf met jouw wensen en/of klachten te inventariseren. Daarnaast brengen we je frequente en favoriete slaaphoudingen in kaart. Een bed dat aansluit op je persoonlijk wensen zorgt ervoor dat je een stuk beter slaapt.

Stap 2: Ga rustig liggen

In de SLAAP-DNA® Belevingsstudio neem je plaats op een speciaal ontwikkeld Ergosleep® bed, zo maak je op comfortabele manier kennis met het SLAAP-DNA® concept. Terwijl jouw lichaam zich ontspant, kom je meer te weten over een goede nachtrust en hoe Ergosleep® dit waar kan maken. 

Stap 3: Je SLAAP-DNA® wordt digitaal opgemeten

Ondertussen wordt jouw SLAAP-DNA® of persoonlijk slaapprofiel voor verschillende slaaphoudingen opgemeten. Want zelfs als je rustig slaapt, verander je onbewust van houding.

Stap 4: Voel je verschil?

Na het meten van jouw persoonlijke slaapprofiel, ben je klaar om het verschil tussen een standaard bed en een persoonlijk ingesteld bed te voelen. Op een persoonlijk ingesteld Ergosleep® bed krijgt elk lichaamsdeel de ondersteuning en ruimte die het precies nodig heeft, je voelt volledig gedragen. 

Stap 5: De finishing touch

Als finishing touch doorlopen we samen jouw persoonlijk SLAAP-DNA®. De uitkomst van de test vormt de basis van het persoonlijke slaapadvies. Want hoe kun je je bed het beste samenstellen? Ontdek samen met de slaapspecialist welk lattenbodem, boxspring, matrastype of hoofdkussen het beste bij jou past. Hierbij kun je de aankleding van het bed geheel afstemmen naar je eigen smaak.