Goed en Gezond slapen!

Welkom op de pagina van Morgana Meppel! Bij Morgana willen we je graag leren kennen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat, zonder dat we je kennen, wij je ook geen passend bed kunnen adviseren. Samen met jou komen we tot de best mogelijke, persoonlijke slaapoplossing. En dit doen we op een effectieve en transparante manier; bij Morgana maken we gebruik van een objectieve SLAAP-DNA® meting. Tijdens de 8 minuten durende meting ervaar je direct wat een bed, ingesteld op jouw lichaamsprofiel, voor jou kan betekenen. Deze meting, samen met onze adviseurs maken het complete advies. En dat alles met 365 dagen slaapgarantie!

Het verhaal van Morgana

Wij weten dat een goede en gezonde nachtrust een positief effect heeft op ieders leven. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de best persoonlijke slaapoplossing, afgestemd op jouw eigen lichaamsprofiel, om zo jouw nachtrust te optimaliseren en je in staat te stellen het maximale uit de dag te halen. Middels een slaaptest laten we je ervaren wat een goede en gezonde nachtrust daadwerkelijk kan betekenen voor jouw kwaliteit van leven. Dit is niet zomaar een verhaal, maar een wetenschappelijk onderbouwd feit.

Samen met onze medewerkers willen ook wij het maximale uit onze dag halen. Niet alleen door onze goede en gezonde nachtrust, maar ook door een cultuur te creëren van continue groei en ontwikkeling in een positieve en tegelijkertijd eerlijke omgeving. Iedere dag willen we weer leren om nog beter te kunnen luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en hoe deze te vertalen naar een optimaal nachtelijk herstel. Daarom hebben wij de beste slaapadviseurs van Nederland.

Deze cultuur dragen we verder uit in onze service; de tijd en aandacht die we jouw als klant geven ook na aankoop van jouw product, zodat je niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen goed en gezond slaapt. De continue positieve feedbackstroom van onze klanten, de klanten die onze bestaande klanten voor ons aanwerven en de klanten die zich belangeloos beschikbaar stellen voor onze communicatie geven ons de energie om dit geheel iedere dag weer verder uit te bouwen. Zo maken we samen het verschil in het creëren van een positievere wereld.

De historie van Morgana

Morgana is opgericht in 1986 door vijf familiebedrijven met gezamenlijk honderden jaren ervaring in de beddenbranche. Zij zagen de opkomst van verschillende grote bedrijven, die het echte persoonlijke slaapadvies en de belangen van de klant uit het oog verloren. Daarom vonden zij het belangrijk om samen een toekomst voor de opgebouwde kennis en kunde en de persoonlijke manier van werken veilig te stellen. De naam Morgana werd gekozen vanuit het oud Welsh, wat betekent: the Great Brightness. De energie die een nacht goed en gezond slapen zou moeten opleveren.

Al snel sloten zich door heel Nederland familiebedrijven aan die dezelfde visie deelden; mensen bewust maken van het verschil dat een goede en gezonde nachtrust kan maken in de kwaliteit van leven. Veel van deze familie bedrijven zijn tot op de dag van vandaag aangesloten bij Morgana en dragen een koninklijk predicaat, omdat ze meer dan 100 jaar ervaring hebben.

De gezamenlijke kennis is sinds 2008 uitgebreid door middel van een driehoeksverhouding met onderzoeksinstellingen en onze productiepartner Ergosleep. Zo blijven we in staat steeds persoonlijkere en innovatievere producten te ontwikkelen, die ook internationaal onderscheidend zijn.

Om deze producten op een transparant en effectieve manier aan te bieden is de slaaptest ontwikkeld. De slaaptest, samen met een innovatief winkelconcept (winnaar van de ING retail jaarprijs) en goed getrainde adviseurs zorgt ervoor dat we jou kunnen begeleiden naar de beste persoonlijke slaapoplossing. Ondertussen zijn we 588.000 slaaptesten verder, hebben we veel blije klanten die heerlijk slapen en dragen we nog steeds dezelfde visie uit als bij onze start in 1986.

De 5 stappen van Morgana

Morgana wil mensen bewust maken van het verschil dat een goede en gezonde nachtrust kan maken in de kwaliteit van leven. Onze slaapadviseurs luisteren daarom naar jouw wensen, waarna ze je, mede met het SLAAP-DNA®, in 5 stappen begeleiden naar een bed dat écht bij je past. En doordat we je alleen een bed adviseren als we je kennen, durven we je daar ook garanties op te geven die nergens anders worden aangeboden, waaronder; 365 dagen en nachten mag je jouw bed uitproberen en het verschil in een goede nachtrust zelf ervaren. Lekker uitgerust wakker wordende, blije en tevreden klanten: dat motiveert ons om elke dag weer voor jou klaar te staan!

Stap 1

Stap 1

Een persoonlijk gesprek

Om te beginnen stellen onze adviseurs je een aantal vragen om je wensen in kaart te brengen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Naar wat voor bed ben je op zoek, een ledikant of boxspring;
  • Wat is je voorkeurs-slaaphouding;
  • Heb je het snel warm tijdens het slapen;
  • Zijn er nog allergiën waar we rekening mee moeten houden?

Stap 2

De Slaaptest

De Slaaptest van Ergosleep brengt in 8 minuten jouw persoonlijke SLAAP-DNA® in kaart:

  • welke ondersteuning heb je waar precies nodig;
  • welke hoogte kussen is voor jouw geschikt;
  • welke stevigheid moet het matras voor jou hebben?
Stap 2
Stap 3

Stap 3

Deskundig Advies

Aan de hand van de eerder gestelde vragen, samen met jouw SLAAP-DNA®, geven wij een advies, welk bed het beste bij jouw lichaamsprofiel en budget past.

Stap 4

Stijl bepalen

Zodra wij jouw persoonlijke slaapoplossing hebben samengesteld, kijken we welke stijl het beste past bij jouw persoonlijke smaak. Denk hierbij aan onder andere:

Stap 4
Stap 5

Stap 5

365 dagen slaapgarantie

Met de Morgana 365 dagen slaapgarantie kun je met een gerust gevoel gaan slapen. Want; slaap jij goed? Dan doen wij dat ook!

Plan een afspraak!