Goed en Gezond slapen!

Welkom op de pagina van Morgana Meppel! Bij Morgana willen we je graag leren kennen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat, zonder dat we je kennen, wij je ook geen passend bed kunnen adviseren. Samen met jou komen we tot de best mogelijke, persoonlijke slaapoplossing. En dit doen we op een effectieve en transparante manier; bij Morgana maken we gebruik van een objectieve SLAAP-DNA® meting. Tijdens de 8 minuten durende meting ervaar je direct wat een bed, ingesteld op jouw lichaamsprofiel, voor jou kan betekenen. Deze meting, samen met onze adviseurs maken het complete advies. En dat alles met 365 dagen slaapgarantie!

Wat maakt Morgana bijzonder?

Morgana is een in 1986 opgericht bedrijf gespecialiseerd in deskundig slaapadvies. Morgana wil mensen bewust maken van het verschil dat een goede en gezonde nachtrust kan maken in de kwaliteit van leven. Onze slaapadviseurs luisteren daarom naar jouw wensen, waarna ze je, mede met het SLAAP-DNA®, in 5 stappen begeleiden naar een bed dat écht bij je past. En doordat we je alleen een bed adviseren als we je kennen, durven we je daar ook garanties op te geven die nergens anders worden aangeboden, waaronder; 365 dagen en nachten mag je jouw bed uitproberen en het verschil in een goede nachtrust zelf ervaren. Lekker uitgerust wakker wordende, blije en tevreden klanten: dat motiveert ons om elke dag weer voor jou klaar te staan!

Stap 1

Stap 1

Een persoonlijk gesprek

Om te beginnen stellen onze adviseurs je een aantal vragen om je wensen in kaart te brengen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Naar wat voor bed ben je op zoek, een ledikant of boxspring;
  • Wat is je voorkeurs-slaaphouding;
  • Heb je het snel warm tijdens het slapen;
  • Zijn er nog allergiën waar we rekening mee moeten houden?

Stap 2

De Slaaptest

De Slaaptest van Ergosleep brengt in 8 minuten jouw persoonlijke SLAAP-DNA® in kaart:

  • welke ondersteuning heb je waar precies nodig;
  • welke hoogte kussen is voor jouw geschikt;
  • welke stevigheid moet het matras voor jou hebben?
Stap 2
Stap 3

Stap 3

Deskundig Advies

Aan de hand van de eerder gestelde vragen, samen met jouw SLAAP-DNA®, geven wij een advies, welk bed het beste bij jouw lichaamsprofiel en budget past.

Stap 4

Stijl bepalen

Zodra wij jouw persoonlijke slaapoplossing hebben samengesteld, kijken we welke stijl het beste past bij jouw persoonlijke smaak. Denk hierbij aan onder andere:

Stap 4
Stap 5

Stap 5

365 dagen slaapgarantie

Met de Morgana 365 dagen slaapgarantie kun je met een gerust gevoel gaan slapen. Want; slaap jij goed? Dan doen wij dat ook!

Plan een afspraak!