Morgana

Goed slapen begint bij Morgana

Ben je opzoek naar een nieuw bed, matras, boxspring of ga je de gehele slaapkamer (opnieuw) inrichting? Dan ben je bij Morgana Meppel aan het juiste adres. In onze woonwinkel van meer dan 1.000 m2 vind je een ruim assortiment. Doe inspiratie op in onze vernieuwde Morgana winkel of kom langs voor slaapadvies. Onze specialisten staan voor je klaar om samen met jou de perfecte slaapkamer samen te stellen.

Bekijk de Morgana collectie

Professioneel slaapadvies

Wij weten dat een goede en gezonde nachtrust een positief effect heeft op ieders leven. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte persoonlijke slaapoplossing, afgestemd op jouw lichaam. Door middel van een slaaptest laten we je ervaren wat een goede en gezonde nachtrust inhoudt. Onze deskundige slaapadviseurs staan in onze winkel voor je klaar met persoonlijk, eerlijk en goed advies.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor slaapadvies in onze vernieuwde Morgana winkel. Onze slaapadviseurs Harold, Yvonne en Jeanette staan voor je klaar met persoonlijk en goed advies. Samen gaan we op zoek naar het perfecte bed voor jou. We nemen graag de tijd voor je.

Plan direct een online afspraak

Optimale ondersteuning

Een goede nachtrust begint bij goede ondersteuning. Door constant op zoek te zijn naar verbetering, biedt Morgana de beste matrassen die zjin afgestemd op jouw lichaam. De matrassen van Morgana zijn opgedeeld in twee collecties, zo past er altijd een Morgana matras op jouw boxspring of ledikant

Matrassen voor een lattenbodem of schotelbodem

De Souplesse matrassen van Morgana zijn goed te combineren met een lattenbodem. De matrassen zijn volledig gevuld met een latex of HR-schuim kern. Door de aangepaste comfortzones door middel van profilering in de kern, past het matras zich aan naar jouw lichaam.

Matrassen voor een boxspring of spiraalbodem

De Support matrassen van Morgana geven de perfecte ondersteuning voor boxsprings of bedden met een spiraalbodem. De kern bestaat uit actieve pocketveren, wat zorgt voor een aangepaste ondersteuning en optimale comfort.

Digitale slaaptest

Met de digitale slaaptest van Ergosleep meten wij jouw lichaam, aan de hand hiervan ontwikkelen we het perfecte bed voor jou. De slaaptest wordt uitgevoerd met een postuurmeting, ook wel DNA meting genoemd. Aan de hand van de slaaptest ga je samen met de specialisten op zoek naar welk matras of bed van Interieurwereld overeenkomt met jouw wensen. Zo ben je verzekert van een goede nachtrust en optimaal herstel van je lichaam.

Goed en gezond slapen

Een goede nachtrust is het begin van een positieve dag vol energie. Met de jarenlange kennis en ervaring streeft Morgana naar het ontwikkelen van bedden die op elke wens aansluit. Hierbij maken ze gebruik van de beste materialen die op een goede manier wordt verwerkt. Zo wordt uitgerust wakker en begin je vol energie aan de dag.

Het brede assortiment van Morgana geeft de mogelijkheid om het perfecte bed samen te stellen. Maak keuze uit verschillende matrassen, topmatrassen, ledikanten, boxsprings, hoofdkussens en dekbedden. Zo ontwikkel je jouw droombed, die uitstekende ondersteuning biedt tijdens het slapen.