Stagiair Communicatie

Bij Interieurwereld kun je een overvloed aan variatie verwachten op het gebied van wonen, slapen en accessoires. Als jij geïnteresseerd bent in al deze aspecten en het leuk vindt om stage te lopen in zo’n inspirerende omgeving, dan hoef je niet verder te zoeken! Voor onze marketing- communicatie afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair. Of je nu op zoek bent naar een meewerkstage of een afstudeerstage, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wie zijn wij

Als toonaangevende meubelboulevard aan de A28 tussen Zwolle, Meppel en Hoogeveen, zijn wij de plek waar woonwensen tot leven komen. Met meer dan 70 jaar ervaring bieden wij de mooiste woonmerken, een overvloed aan wooninspiratie en het beste advies. Doe mee met ons enthousiaste team en maak van elke klant een tevreden interieurliefhebber. Samen creëren we unieke interieurs die blijven inspireren. Kom jouw talent en passie voor interieur delen bij Interieurwereld!

Wat je gaat doen

Tijdens je stage bij Interieurwereld krijg je een divers takenpakket op het gebied van marketing en communicatie. Je schrijft vlotte, aansprekende teksten en creëert relevante content. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Daarnaast werk je aan nieuwsbrieven, organiseer je samen met collega’s evenementen, maak je advertenties, schrijf je blogartikelen, maak je content voor sociale media kanalen en schrijf je teksten voor kranten. Ontwikkel je schrijftalent, creativiteit en organisatorische vaardigheden tijdens een dynamische stage bij Interieurwereld.

Wie ben jij

  • Je volgt een relevante mbo/hbo opleiding;
  • Je kunt goed samen werken, maar ook zelfstandig taken oppakken is geen probleem;
  • Je bent goed in het schrijven van vlotte, aansprekende teksten;
  • Je kunt relevante content maken;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Bij Interieurwereld bieden wij een boeiende stageplek waar je deel uitmaakt van ons jonge, enthousiaste marketingteam. We houden rekening met jouw opleiding en bieden je de mogelijkheid om relevante ervaring op te doen. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding die in overeenstemming is met je opleidingsniveau, welke we graag samen bespreken.

Kom jij bij ons stage lopen?

Bij Interieurwereld maken we het sollicitatieproces graag gemakkelijk en snel voor jou. Solliciteren via WhatsApp is mogelijk! Stuur eenvoudig jouw sollicitatie en CV naar +31 522 44 13 46. Stuur jij liever je sollicitatie via de mail? Vul dan het onderstaande sollicitatieformulier in en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!

Direct solliciteren